Iznenađujuća priča iza princeze Diane’s Signature Haircut

Ako ste voljeli klasičnu kosturnu frizuru princeze Diane, niste sami. Bezvremenski šišanje nadahnuo je tisuće rezova širom svijeta i uspijeva biti jednaki dijelovi elegantni i opušteni.

Sada, u nedavnom intervjuu s Grad i država, Dianin osobni frizer, Richard Dalton, baca (namjerava) novu inteligenciju na ljubavni kraljevski ikonski izgled. “Očigledno, princeza je htjela mnogo kraću, lakšu kosu za nadolazeći put u Afriku, ali je zabrinuta zbog čega bi mogao utjecati na drastičnu promjenu. Njihovo je rješenje bilo smanjiti ih u neprimjetnim koracima”, piše Steven Stolman u komadu. “Sve što sam učinio njezinoj kosi postala je vijest na naslovnoj stranici”, rekao je Dalton Grad i država. “Morali smo biti vrlo pažljivi. Morali smo to učiniti četvrtinu centimetra u isto vrijeme tijekom nekoliko tjedana. “

WATCH: To je razlog zašto je princeza Diana zaustavila noseći joj plavu olovku

Jasno je da su redoviti obloge i Daltonova marljivost isplaćivani, a do današnjeg dana izrezani, obrnuti pogled izgleda popularan izbor za žene širom svijeta.

Tražite li još kraljevske inspiracije? Provjerite najbolji stil trenutak princeze Diane ili tajnu sjajne kraljevske vjenčane kose Kate Middletona.

  Britanski princ Edward posjetio je Aiken, Južnu Karolinu, kasnije ovog mjeseca