Je li Kate samo izazvala najvažnije pravilo vjenčanja za vjenčanje s njezinom haljinom za Harryov vjenčanje?

Dame širom svijeta poznaju da izbjegavaju nekoliko varijanti na kotaču u boji pri odabiru haljine za vjenčanje: bijele, bjelokosne ili bilo koje druge boje. Čini se da se Kate ne slaže, a nismo mogli biti na brodu.

Ranije jutros, vojvotkinja Cambridgea imala je razmjerno nisko-ključni izgled (sve što se tiče) kad je izašla držeći ruke dviju slikovitih mini članova svadbene zabave, od kojih je jedna bila divna princeza Charlotte. Ovo je bio drugi put da je Kate uočena od rođenja njezina trećeg djeteta, princa Louisa, prije samo nekoliko tjedana.

Ako trepnete, propustili biste joj brzo krenuti prema stubama Sv. Jurja, ali u tom kratkom vremenu, vojvotkinja je možda izazvala jednu od naizgled najvažnijih pravila etiketa vjenčanja. Prijatelji, Kate je nosila haljinu u tako blijedoj žutoj sjeni da je gotovo prošla za slonovače.

Sada, prije nego što pošaljemo kraljevsku gardu modne policije na vašu najdražu vojvotkinju i našu, moramo reći da Kate sigurno ne krši kraljevski vjenčani protokol, niti je to prvi put da je stigla do te osjetljive linije.

Blijedo žuti ansambl i koordinirajući fascinator bio je nadahnut izbor koji se savršeno uklopio s bjelokostom i zelenom florom koja je ukrašavala kapelicu Sv. Jurja, a istodobno je radila i sa ostalim kraljevskim dame koje su bile prisutne – najvažnije, zelenilo kraljice (zajedno s ljubičasta pera u svom šeširu) i Camillin mekom ružičastom stilu. Rad s paletom mladenke i više starijih žena u obitelji (bez obzira na to jesu li kraljevi ili ne) zasigurno vrhunski naš popis najboljih praksi.

Što se tiče onog drugog vremena, Kate je prekrasno umočila svoju moderan nožni prst na smjelijoj strani odjeće za vjenčanja, došlo je do 2011. godine za gozbe najstarije unuke kraljice Elizabete, Zara Phillips i Mike Tindall. Nosila je kombinaciju kaputa i odjeće koja je bila negdje između blijedo žutog i mekog zlata. Bez obzira na točan ton, to je savršenstvo. Nema iznenađenja.

  Chip i Joanna dobivaju volonter u Houstonu kako bi pomogli obnoviti Harvey

WATCH: Kate samo uplašen s najkraćim frizura smo vidjeli još i možete povući ovaj look off previše

Nakon mjeseci predviđanja onoga što će Kate nositi za vjenčanja princa Harryja i Meghan Marklea, konačno imamo naš odgovor – i zasigurno nije razočarala.