Jedna stavka Candace Cameron Bure misli da bismo svi trebali imati u našim ormarima

Zvijezda mnogih naših omiljenih filmova Hallmark i Netflixova punija kuća, Candace Cameron Bure ima novu knjigu i izlaže sve korisne savjete. U boravku elegantno, Bure nudi savjete o tome kako izgledati i osjećati najbolje, kako iznutra tako i izvana.

Southern Living nedavno je uhvatio Bure da razgovara o tome koji joj stil znači.

“Mislim da je stil stvarno udoban i siguran s kim ste iznutra iznutra. Mislim da bi vaš vanjski stil trebao biti odraz ljepote koju nosite iznutra “, rekao je Bure.

No, ova televizijska zvijezda i mama od tri osobe ne ulaze u trend trenutka. Ne, Bureov stil je klasičan i elegantan kao i njezine drage televizijske uloge.

“Mislim da je ulaženje u osnove jako dobra stvar jer će uvijek biti nešto što će vam biti ugodno. Ostat će klasičan, a kada želite odjenuti ili pogoditi neke od trendovitih stilova sezone, to uvijek možete učiniti sa svim vašim priborom, cipelama, nakitom, torbicama, {ili} kaputima. “

A ako ste ušli u Bureov ormar, ustanovili biste da je jedna osnovna stavka odjeće na koju se oslanja je nešto s kojom smo Južnjaci već dobro upoznati.

“Živim u traperu. Znači, traperice su ključ za mene, bilo da je t-shirt ili gumb dolje ili džemper. Ima mi dobro za dobro opremljenih traperica, “rekla je.

WATCH: Ovo je pravi razlog Vaši traperovi imaju te klinove na džepovima

 

Mislim da se svi možemo složiti, dobar je traperice za koje se također osjećamo dobro, i ti bluesi idu sa svime!

  Morate pročitati smiješno pismo Ovo šestogodišnjeg dječaka napisalo je Djedu Božićnjaku