Južnjački najtopliji restoran otvara se u Walmartu u Orlandu (Da, stvarno)

Kako o “Good Morning Sunshine” sok od repa, naranče, mrkve, jabuka i limuna zvuk za napajanje svoj AM? Ili možda palačinke od borovnice bez glutena na vrhu svježih bobica, javorov sirup i šlag maslac bi vam hvalili vašu fancy? Havajski sendvič s zelenilom, kukuruzom i crnom graškom salsa, cheddarovim sirom, avokadom i plantaznim trakama kako bi osvojio srednji dan pada energije?

Odrastao gluten free pancakes
odrastao

Ne, ne opisujemo scenu iz najzanimljivijih novootvorenih spotova u Miamiu. Dobrodošli u jedan Orlando Walmart, gdje je uobičajena podzemna željeznica ili zlatni lukovi zamijenjena za zdravstveno podržavajući 100% organski restoran zvan Grown. Restoran je osnovao ex-NBA igrač Ray Allen i njegova supruga, Shannon. Trenutačno imaju pet lokacija od kojih su četiri na Floridi.

Na novootvorenoj agenciji Grown u Orlando Supercenteru, kupci mogu uživati ​​u zdravi izboru za brze hrane s bogatim doručkom, smoothie, salata, sendviča i izbornika omotača. Postoji čak i odjeljak za djecu s vrućim pijucima kao što su panko-crusted pileća ponuda, mini palačinke, sendviči na žaru i papričice za francuski pirjati bez glutena (nemojte nas suditi ukoliko ukrademo nekoliko ugriza).

WATCH: 7 zdrave hrane koje koštaju manje od 1 dolara novčića 

Cijene kreću se od $ 4 (razne juhe) do $ 18 (sporo kuhana trava-hranjena zrna grah). Također možete kupiti dijelove obiteljskog stila koji poslužuju tri do četiri osobe za 42 do 54 dolara, u prosjeku oko 12 dolara po osobi.

Odrastao Acai Bowl
odrastao / aprilbellephotos.com

Doista, ovdje cijene mogu izazvati šok naljepnice u usporedbi s Walmartovim tipičnim restoranima. Iako, s obzirom da Walmart prodaje više organskih namirnica nego bilo koji drugi dućan u Americi, potražnja može pomoći u smanjenju tih cijena, kako trend i dalje raste.

Oh, i da ne zaboravimo, da, ima i avokado toast.

  AMC kazališta nude 5 dolara filmskih karata tijekom Halloween