Nebo Betsy! Chick-fil-A pokreće pribor za jelo

Pileći parm. Pileći kolač. Pileći enchiladas. Kako neki od njih zvuče za večeru? Zgodan, ako nas pitate – i ako pitate Chick-fil-A.

WATCH: Evo kako Chick-fil-A čini njihove poznate kekse

Danas, tvrtka sa sjedištem u Atlanti najavila je uvođenje Mealtime Kits, koja će početi 27. kolovoza na 150 restorana na području Atlante. Zanimljivo je da je lanac prvi u industriji brzih usluga kako bi stvorio ovu ponudu, a povratne informacije klijenata pomoći će im odrediti hoće li ili ne proširiti komplete u cijeloj zemlji.

“Znamo da su naši gosti busier nego ikad i trebaju razne pogodne večere. Uzbuđeni smo ponuditi Namjenske kitove kao novi način da služimo svojim gostima pružajući svježe sastojke kako bi uživali u ukusnom obroku kod kuće “, rekao je Michael Patrick, inovacijski program koji vodi tvrtki koja predvodi projekt Mealtime Kits. “Dizajnirali smo našu ponudu kako naši gosti ne moraju naručiti unaprijed, pretplatiti se na uslugu ili napraviti dodatno zaustavljanje u trgovini. Jednostavno podižu kit za vrijeme obroka u jednom od naših restorana po njihovoj udobnosti – na primjer, kada su već u restoranu Chick-fil-a zgrabite doručak ili ručak ili u vožnji kroz put na putu kući. “

Chick-fil-A Chicken Enchiladas
Ljubaznošću Chick-fil-A, Inc.

Paketi obroka sadrže predmjere i recepture za pet različitih piletina: pileći parmezan, pileći enchiladas, Dijon piletina, pecivo od piletine i piletina. (Lamentably, oni neće ponuditi kit obroka otkrivajući željeni recept za svoj izvorni sendvič piletine.) Svaki set uključuje dovoljno hrane za dvije osobe i isporučuje se za 15,89 dolara. Za više informacija posjetite chick-fil-a.com/mealtime-kits. Ne u Atlanti, ali hoćeš li vam ove praktične komplete doći do vašeg lokalnog pilića? Počnite sanjati o enchiladama koji se smrde u kremasti salsi i neka Chick-fil-A zna ovdje.