Novi film Hallmark, Kuća na plaži snimljena je na jednom od naših omiljenih otoka

Adaptacija popularne knjige Marije Alice Monroe, ako ste uhvatili Kuća za odmor na Hallmarku prošlog vikenda, vjerojatno ste voljeli zanimljive filmove koji glume Andie MacDowell, Minka Kelly i Chad Michael Murray. (U slučaju da ste propustili njegovu premijeru ili se želite ponovno uključiti, Kuća za odmor ponovno će se zračiti na Hallmark kanalu ovog subotnjeg popodneva.)

No, uz zadivljujuću priču i izvanrednu cast, druga stvar je istaknuta o filmu Hallmark: prekrasnom ambijentu. Ali gdje je film snimljen? Iako je postavljen prvenstveno u Charlestonu, većina filma snimljena je na otoku Tybee. Naša vrsta savršenog grada na plaži, glumica glumca ušla je u instagram dok je snimala kako bi pokazala neku idiličnu veličinu otoka, kao što je nedavno izvijestio Country Living.

Večer #TheBeachHouse @maryalicemonroe @hallmarkchannel @hallmark

Post koji dijeli Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Jutros je prekrasna vožnja brodom. Uzimajući u ljepotu ovdje. #TheBeachHouse Hvala Bogu

Post koji dijeli Chad Murray (@chadmichaelmurray)

Jeste li spremni rezervirati svoje putovanje još? Nama isto. 30 minuta izvan Savannah, provedite svoj dan biciklom po otoku, visi po plaži i jede dosta ukusnih jela prije odlaska u svoj hotel ili šarmantan noćenje i doručak.

WATCH: Evo zašto je Ocean Isle glasovao South’s Best Tiny Town

Pa, mislim da smo se naselili na našem last minute Memorial Day vikend odmor. Je li ovaj otok bilo očaravajući? Vidimo se na plaži!

  Evo sjajnog razloga da nekome pruži ruku