Odustani od vaših planova za vikend – Netflix oslobađa još jedan izvorni božićni film

Posljednjih godina jedino mjesto na kojemu se činilo da biste mogli predozirati neprestanim čarima za odmor, romantiku i božićno veselje bilo je Hallmark Channel. No, osjećajna mreža počinje vidjeti nekakvu konkurenciju u odjelu Yuletide, s Freeformovim filmskim programom “25 dana Božića” i posebnim “Životno je to stvarno božićno”. Sada, Netflix se želi pridružiti slavlju duha sezone svojim konkurentima kabelske mreže objavljivanjem još jednog izvornog festivalskog filma: Božićno naslijeđe.

Svježe od pete svog nedavnog odmora, Božićni princ, Netflix se nada da će petog, 15. prosinca ponovno razotkriti Interwebs i binge-watchers sa svojim drugim izvornim božićnim filmom. Bilo da ste voljeli svoj prvi pokušaj na božićnom temu rom-com ili ste jednostavno voljeli da ga mrzite, Božićni princ bio je jedan od najvažnijih priča o novim izdanjima. Zbog toga usluga mega-streaminga nastavlja iskoristiti užitak s veseljem Božićno naslijeđe.

Kada dođe do božićnog naslijeđa, naslov može biti različit od Netflixove prve ponude, ali formula je praktički ista. U filmu se nalazi mlada, lijepa društvena imena Ellen (koju prikazuje Eliza Taylor) koja se mora vratiti malom rodnom gradu njezina oca – prikladno nazvanoj Snow Falls – kako bi ga uvjerio da je dovoljno odgovorna za vođenje svoje tvrtke. Dok je tamo, zatražila je da dovrši zadatak koji većina nas će raditi ove sezone: slanje obiteljskih tradicionalnih božićnih pisama i karata.

Naravno, film ne bi bio potpun bez lijepog ljubavnog interesa. Ali tek kad Ellen počne sretno pronaći s njom u krotkom i skromnom gostioničaru, njezin zaručnik se pojavljuje u gradu koji sprječava njenu novu ljubav. Južnjaci, bit ćete oduševljeni kad znate da su filmske zvijezde izvorne Južne Karoline i Hallmark redovne Andie MacDowell.

  Svatko je omiljeni treći kotač najbolji čovjek se vratio

Dopustit ćemo vam da se odlučite – kao i većina Netflix pretplatnika Božićni princ– da li će to biti instant klasični odmor ili jedan divovski razočaranje. U svakom slučaju, drago nam je da imamo još jednu prodajnu stanicu za popravak našeg božićnog filma.

WATCH: Hallmarkovi božićni filmovi su stroj s gorčinom

Uskladite se s ovom izvornikom Netflixa u petak, 15. prosinca kako biste vidjeli da Ellen uči da pravi čarolija Božića ne odnose na sjajne darove pod drvetom, već u ljubavi i davanja onima oko nas. Ili, znaš, mogao si samo gledati kako se zaljubljuje u radnik hotela.