Svatko je omiljeni treći kotač najbolji čovjek se vratio

Terasa iza smiješnih vjenčanih fotografija trećeg kruga koja je prošli ljeta prošla virusno se vratila, a ovaj put ima beba na brodu!

Brittney i Kody Frysinger i najbolji prijatelji Kodyja Mitch Jolliff prvi su putovali svijetom po oluji sa svojim fotografijama inspiriranim Pinterestom koji su zabavljali zabavu u Jolliffovoj ulozi kao paru manje nego oduševljenom trećem kotaču. Oni su pogodili Internet zlato zahvaljujući maloj Photoshopovoj čarobnoj ljubaznosti svog fotografa, Lindsey Bergeru iz country roadskih fotografija.

nevjesta groom best man third wheel I do not

Sve je u zabavi

Lindsey Berger / Fotografije na državnoj cesti

nevjesta groom best man third wheel i won photo

Sve je u zabavi. 

Nekoliko mjeseci kasnije, kada su Frysingeri otkrili da očekuju, Bergeru je činilo da je samo prirodno da rade snimke koje slijede. Jolliff, koji je sretno podnio ostavku na ovu koncert kao poluprofesionalni treći kotač, skočio je u priliku.

“Kada su vjenčane fotografije postigle toliko pozornosti i toliko se ljudi smijale, smatrali smo da moramo napraviti nastavak kada je započela sljedeća velika pustolovina”, rekao je Berger SouthernLiving.com. “Pa, par je zatrudnio i samo smo mislili da će to biti savršena prilika da svakome dajemo ažuriranje! Znala sam da želim uključiti bebe čizme na ovu fotografiju, samo da dodam još jednu dinamiku ovoj grupi!”

WATCH Južna Carolina Puppy Dad unajmljuje fotograf za profesionalne fotografske snimke:

Rezultati, kao što vidite, neprocjenjivi su, čak i ako je photoship nešto očitiji u ovom.

“Volim ih!” Doda Berger. “Siguran sam da će Mitch biti poput ujaka njihovim kiddosima i jednoga dana sigurni sam da će učiniti isto kad Mitch ima kiddos!”

  Kellie Pickler će zvijezda u New Hallmarkovom originalnom filmu, "Božić u Gracelandu"