Texas žena preuzima beskućnike i ide iznad i izvan kako bi pomogla obnovu svog života

Najmanje četiri puta dnevno tri godine Ginger Sprouse vozio je Victor Hubbard koji je sjedio na uglu na uglu Road Nase i El Camino Real u Kemahu, Texas. Poput mnogih ljudi, zabrinuta je za čovjeka koji je prijateljski izgledao, au prosincu je konačno odlučila zaklizati njezin prozor i pitati ga što radi tamo.

“Zapravo me je počelo brinuti, a onda sam razgovarao s puno ljudi u zajednici i mnogi su se pitali što je to posao”, rekao je Sprouse za KHOU.

Ispada da je Hubbard, koji pati od mentalnih zdravstvenih problema, čeka majku da se vrati. Prije tri godine je rekla da čeka da se vrati, pa je i učinio. Već tri godine čekao ju je na tom uglu – kroz hladnu, vrućinu i kišu.

Nakon što je s njim razgovarao, Sprouse, žena i majka, znali su da joj treba pomoć. Tako je postavila Facebook grupu pod nazivom Ovo je Victor. Kroz stranicu, zajednica se okupila oko Hubbarda i podigla potrebnu pomoć za njegovu medicinsku skrb.

“Slušam ljude koji razgovaraju oko grada i čuvaju kako netko mora nešto učiniti s tom osobom”, objasnio je Sprouse na Facebook postu kad je prvi put pokrenula stranicu. “Dakle, ja ću biti organizator i nadam se da mi kao zajednica možemo biti” netko “zajedno.”

Ali nije se tamo zaustavila. Sprouse, kuhar koji posjeduje Umjetnost obroka u obližnjem čistom jezeru, pozdravio je Hubbarda u svoj dom, hranio ga, odijevao ga i čak mu je dao posao u svojoj kuhinji.

“Došla je i ona me je spasila”, rekao je Hubbard za KHOU. “Pomogla mi je. To je kao milost. “

Sretno Valentinovo! & # X1f917;

Posted by Ovaj je Victor u utorak, veljača 14, 2017

Sada, to je Victor ima više od 9.000 obožavatelja, a zajednica je zajednica prikupila više od 17.000 dolara (posjetite kampanju Go Fund Me) kako biste mu pomogli u izgradnji novog života. I zahvaljujući Facebook prijateljima, Hubbard se nedavno ponovno okupio s majkom.

Možda će vas također zanimati:

“Moram razgovarati s njom, i stvarno se osjećam kao da sam nešto postigla”, rekao je KHOU.

I tako i Sprouse.