Ne is gondolj arra, hogy ezt a csirke salátaban tedd

A déliek erős véleményt alkotnak a csirke saláta részéről, részben azért, mert ebédidő a délen, részben azért, mert annyi különböző mód van rá, hogy gyümölcsöt, diót, sok zellert, friss fűszereket és morzsákkal , savanyúsággal, tormával, forró mártással, és újra és újra. A hűtőszekrényben szinte bármilyen összetevőt lerázhatsz egy csirke salátaba, és valószínűleg jó ízű lesz.

Ezért nem fogom azt mondani, hogy nem szabad szőlőt, szeletelt mandulát vagy vörös hagymát a csirke salátaba rakni. Menj őrült a kiegészítők, ha ez az, amit szeretsz.

WATCH: Hogyan készítsünk csirke salátát

És biztosan nem fogom azt mondani, hogy a majonéz nem tartozik a csirke salátaba. Ez csak istenkáromlás. (Bár nagyon sok érzésünk van arról, hogy a majonéz márka a legjobb.)

Az egyetlen dolog, amit nem szabad a csirke salátaba rakni, sötét hús. A csirke saláta a fehér hús tökéletes eszköze. A csirkecombok és a combok ízesebbek, mint a csirkemellek, ezért nagyszerű lehetőségeket kínálnak a csirke vacsorák számára, de a csirke saláta esetében a fehér hús enyhe ízét és szilárdabb struktúráját szeretné, hogy a krémes öltözködés és keverés valóban ragyog.

Nem számít, hogy rotisserie csirkét használsz a szupermarketből, a maradék csirkét a múlt éjjel vacsorájából, vagy magad a melleket. A legfontosabb dolog az, hogy fehér húsokat használjunk, és kézzel rántsuk össze, ne vágjuk le. A majonéz öltözete jobban illeszkedik a csirkehéjú falatokhoz, mint az egyenletes kis kockák. Az egyetlen kivétel ez a szabály, ha jobban szereted a csirke saláta több sima, kenhető konzisztenciát, mint a feltöltés a crackerek. Ebben az esetben vágd el.

  Kék esküvői virágok