Joulun kuluminen Chris Youngin kanssa

Chris Young Christmas Album Cover
Jeff Johnson

Löydät sadat tuhannet fanit innokkaasti odottamaan Chris Youngin uutta joululevyä. Mukana 10 sielullista laulua – joistakin on merkittäviä yhteistyökumppaneita kuten Alan Jackson, Brad Paisley ja Boyz II Men-Se on joulua on yhdistelmä kahdeksasta klassikoista, kuten “Silent Night” ja kaksi alkuperäistä, mukaan lukien “Under the Weather”. Olemme kuunnelleet sitä – aiot haluta kopion tämän lomakauden.

Kun albumi äänitettiin heinäkuussa, kruunava Tennessean sai itsensä henkiin jouluvalolla koristetulla studiolla ja kotitekoisilla joulukakkuilla. Me istuimme tähdellä kuullessamme hänen uuden levyn ottamista ja hänen suosikki joulumuistia.

Ensinnäkin, kuinka kuuma se oli ulkona, kun joudut täyttämään flanellihuivi ja takki ampumaan albumin kansi?
(Nauraa) Voi mies, se oli kuuma. Se on hieman outoa, kun olet takissa ja huivissa, ja se on noin 100 astetta ulkona.

Miksi päätit tehdä jouluprojektin?
Olen halunnut tehdä koko joululevyn hetken ajan. Rakastan jouluaikaa ja rakastan joulumusiikkia, ja on varmasti jännittävää pystyä tekemään koko albumi, eikä vain laulua täällä. Mutta tosiaankin Sonyn ansiosta voin tehdä sen ja saada tänä vuonna aika ja ottaa kappaleet. Mielestäni kaikki kokoontuivat oikeaan aikaan.

Mikä on suosikkikappaleesi albumissa?
En tiedä, voisinko valita suosikin. Tiedät, että on niin monia asioita, jotka ovat viileitä, mutta ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan. Ilmeisesti voi olla vieraita, että olet todella fani ja ovat myös hyvin eroja toisistaan ​​- paitsi kappaleita, joita he tekivät, mutta myös sonically speaking – ero on Boyz II Menin ja Alan Jacksonin ja Brad Paisleyin välillä. Olisi vaikeaa yrittää valita yksi. Meillä oli kaventunut kymmeneen (nauraa), se on niin pitkälle kuin voin mennä.

Miten valitsit, mitkä joululaulut sisällytetään?
Joo, se on ehdottomasti yksi ensimmäisistä asioista, joihin meidän oli todella puuttuttava. On niin paljon kappaleita, että voit tallentaa, että rakastat jouluaikaan, ja löytää ne, jotka ajattelin, eivät olisi vain suosikkini vaan myös kaikki, mitä muut halusivat kuulla. Ja tietenkin lisäsimme muutamia asioita albumiin ja isännöimme joitain vieraita, joten jouduttiin selvittämään, mitkä kappaleet toimisivat sen puolesta. Se oli prosessi, mutta olen todella tyytyväinen tulokseen.

Mikä on suosikki joulumusiikki lapsellesi?
Luultavasti vain voin viettää joulua perheeni kanssa ja ajella valaistusta katsellen. Se on muisto muutama vuosi. Olisin autossa äitini, isäni ja sisareni kanssa, ja ajettaisimme joulumusiikkiin ja etsimme valoja ihmisten taloon. Se on yksi niistä muistoista, jotka täysin vievät minut siihen joululahaan, 100 prosenttia.

Mikä on paras joululahja, jonka olet koskaan saanut?
Sain ensimmäisen kitarani joululahjaksi, ja se on ollut melko tärkeä (nauraa). En muista tarkalleen kuinka vanha olin, mutta se oli ennen teini-ikäistä. Olin varmasti vielä lapsi, ja se oli lahja, joka merkitsi minulle paljon.

Hanki Chrisin uusi albumi, Se on joulua, 14. lokakuuta 2016 alkaen.