A körte vágott eljegyzési gyűrű népszerűbb, mint valaha

Oroszlánok és tigrisek és körte, oh én! Körte vágva, vagyis.

Amint kiderül, az eljegyzési gyűrű piaca a körkörös gyűrűk értékesítésének tendenciáját látja, valószínűleg a közelmúltban megjelent hírességnek köszönhetően (néhány például Margot Robbie, Paris Hilton, Cardi B. és Kaley Cuoco ). Egy ilyen ékszerész, amely az elkötelezettség gyűrűkre specializálódott, a JamesAllen.com-nak köszönhetően a körkörös gyémántgyűrűk értékesítése 2015-től 2017-ig lenyűgöző 335% -ot tett ki. (És ha tetszik az itt látható kép, akkor a 14 K White Gold Pave Halo és a Shank Diamond Eljegyzési Gyűrű.

“A JamesAllen.com-on a körte vágott gyűrűk gyűrűinek jelentős növekedését látjuk éves szinten, hisz ez elsősorban az egyre növekvő számú hírességnek és a közösségi média befolyásolóinak köszönhető, akik az egyedülálló gyémánt alakot választják” – mondja. Oded Edelman, az oldal elnöke és társalapítója. “Vagyunk is látni azt a vágyat, hogy párosítsuk a hagyományos és az egyedülálló, például egy pasziánsz platina beállítás párosítva egy körte vágott gyémánt.Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezze az egyedi személyiség, miközben továbbra is fontos, hogy mi lesz időtlen.”

WATCH: 100 év lélegzetelállító eljegyzési gyűrű

A markázott és ovális formák összekeverésével a körte vágott kő is hozzáadott bónusszal járul hozzá ahhoz, hogy az optikai illúzió nagyobb megjelenést biztosítson, mint egyidejűleg a gyűrűsujját. Ha figyelembe vesszük a körte vágott eljegyzési gyűrűt, itt van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanunk. 

  • Hossz-szélesség arány “Ez egy fontos tényező a körte alakú gyémánt kiválasztásakor: az ideális arány 1,45 és 1,75 között van, a gyémánt általában 58 facétot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény ugyanolyan módon haladjon keresztül, mint egy kerek gyémánt sokkal inkább a [ritkább] formája miatt, “mondja Edelman.  
  • A Bow-Tie Effect “A körte alakú gyémántok hajlamosak az íjkötő hatásra, ha láthatóan látni lehet egy gyémánt közepén egy nyakkendő alakot, akkor a legjobb választani egy másikat” – javasolja Edelman. 
  • Döntsd el, milyen módon akarod viselni “Nem létezik szokásos módszer a körte alakú gyémánt viselésére, bár sokan inkább a köröm felé mutató gyűrűt viselik, mivel karcsúsító hatást biztosít” – magyarázza Edelman. Érdemes megemlíteni: Ez a vágott kő gyakran speciális beállításokat igényel. A körtefényezett drágaköveket rendszerint hat kúp támogatja, egy kúppal együtt, hogy megvédje a kő hegyét.
  Nagy-Britannia Edward herceg látogató Aikenben, Dél-Karolinában, később ebben a hónapban

Biztosan elkápráztunk, de most, ha csak annyi eljegyzési gyűrűt tudnánk, mint a koszorúslányok…