Paras keittiö

Gen ja Benjamin Sohr, päämiesten (hän ​​on suunnittelija, hän on arkkitehti) takana Pencil + Paper Development Co., jonka kotipaikka on Nashville teki sen tehtävänsä palauttaa kaupungin koskemattomia helmiä. Joten se ei ole mikään yllätys muuntaen matalan 1960-luvun talon tuhoutuneet rinteeseen tekivät heistä rohkeita. Muutama allekirjoitussuunnittelu liikkuu, Sohrs pelasti tämän timantin karkeaksi.

HOUSE AT GLANCE
Missä:
Nashville Design Team: Pencil + Paper Development Co .; pencilandpaperco.com Koko: 360 neliömetriä materiaalit: tiili, Carraran marmori, antiikki messinki ja ruostumaton teräs

VALOT LOAKAT Ranskalaiset ovet, jotka olivat joka on asennettu 30 kuorma-auton kuorman nostamisen jälkeen likaa luomaan pihalle keittiöstä, tervetulleita luonnonvalon tulviin. Tyylikäs messinkihousut tarjoavat molempien lähteen koriste- ja tehtävävalaistus.

SMART SÄILYTYS Sen sijaan kaapit, Sohrs asensi yhden kelluvan hyllyn, joka kulkee yhden seinän pituus – kaikki parempaa päästä arjen asioihin entistä helpommin. ”THE hylly estää huoneen näköinen liian “keittiö-y”, “kertoo pääkonttori ruokakomero sisäänrakennetuilla yhdistelmillä ruokakammioon, jotka molemmat voidaan sulkea off säilyttää päähuoneen tyyneys.

KÄYNNISSÄ Pari teki päättää asentaa tulisijan siellä oli kerran faux tiili ja paneeli. “Se on yksi kaikkein dekadentteimmista lisäyksistä koskaan, mutta koska se tuo niin paljon elämää tilaan, se on sen arvoista “, kertoo Gen.

VAIN VALKOINEN Mikään ei virkistää a tilaa aivan kuin kirkkaalla valkoisella maalilla. Gen käyttää sitä hylkäämään sitoakseen yhteen erilaiset materiaalit ja elementit.