Vaša kuhinja cjedilo je o postati vaš novi omiljeni kovrčava kose alat

Uvijek smo ovdje za najnoviju kovrčavu kosu i ovo nam dolazi izravno iz kuhinje. Nedavno smo posrnuli na ovom novom triku za sušno sušenje kovrčavom kosom koja koristi čep od žičane mreže za proizvodnju vaše najveće glave kovrča još.

Kovrčave djevojke to znaju da je to istina: siguran način kako stvoriti masivnu kosu nereda u nekoliko minuta je sa sušilicom za kosu. Tamo se pojavljuje raspršivač. Raspršuje toplinu i smanjuje udarac, doslovno, što znači da možete sušiti tresete bez da izbacite osjetljivi oblik kovrča. U štipaljke, cjedilo za žičane mreže može raditi na isti način, ali ima nekoliko stvari koje treba imati na umu.

Prvo, započnite s vašom tipičnom proizvodnom rutinom. Svakako dodajte sredstva za zaštitu topline u smjesu ako ste suvremeni i suvremeni sušilici za zrak. Kao i uvijek, pokušajte ograničiti količinu touslinga koju činite s vršcima prstiju. Dio žalbe difuzora ili filtra u ovom slučaju, osim gore navedenih svrha, uklanja potrebu za izravnim dodirivanjem kovrčića, čime se smanjuje vjerojatnost izblijeđivanja. Kada ste spremni za početak stylinga, počnite cupping dijelom kose unutar cjediljka. Postavite sušilo za kosu na dno cjedila i sušite na suhom uslijed niske topline. Uzmite kosu, odjeljak po odjeljku, sve dok se ne posve osuši. Obratite posebnu pozornost na korijene, dajući im lagano podizanje s cjediljkom dok osušite. Ako ste u iskušenju da pomičete napajanje do visokog položaja, preporučujemo da se opirete potrebama. Niska razina topline pomoći će vam da kosa osuši tiho, bez da se izbacujete kovrče i potencijalno stvara kose i čvorove.

WATCH: Kratak kovrčavi rez koji će vam rezervirati sastanak s vašim stilistom – Odmah

Sada, prije nego što pitate zašto ne samo upotrijebiti difuzor, reći ćemo, naravno, da će to učiniti difuzor – ali, gdje je zabava?