Kuinka saada Perfect Blowout

Jos olet jotain sellaista kuin me, joskus hiuksesi tarvitsee vain nopean kauneuden pick-me-up. Uskokaa tai älkää, saavuttamalla salon-arvoinen tyyli kotona on helpompaa ja nopeampaa kuin se saattaa tuntua. Olemme liittyneet Birminghamin bloggaajien kanssa Irrelephant näyttää kuinka saada täydellinen räjäytys ilman matkaa salonkiin.

Oikeiden työkalujen käsitteleminen tekee täydellisestä räjäyttämisestä kotona tuulen. Oletko valmis aloittamaan uuden kampauksen? Kosketa hiuksiasi, poimi pyöreää harjaa, katsele videota ja valmistaudu noudattamaan näitä yksinkertaisia ​​ohjeita. Sinulla on kauniin uuden kampauksen hetkessä. Ja paras osa? Kun olet valmis, asentoutuu osaamiseen, jolla voit luoda tämän helppokäyttöisen kodin tyylin milloin haluat.

Vaihe 1: Levitä volyymisoivaa keppiä pään kruunuun. Sinun on myös levitettävä seerumia keskipohjalle ja hiuksille.

Vaihe 2: Huuhtele kuivatut juurien juuret pystysuoraan. Varmista, että kuivataan pieniä hiuslinssejä yksi kerrallaan keskittyen antamaan hiuksille runsaasti tilavuutta kuivana.

Vaihe 3: Ompele etukappaleesi. Seuraavaksi tartu pyöreään brunssiin ja siirry eteenpäin, kun puhallat kuivua. Pyöreä harja on avain tähän vaiheeseen.

Vaihe 4: Pre-kuivaa loput hiuksistasi kädet, kun käytät. Haluat saada hiuksesi noin 90 prosenttia kuivaksi ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen. Et tarvitse harjaa tätä vaihetta varten.

Vaihe 5: poista hiuksesi. Viimeistele loput hiuksesi pyöreällä harjalla, jotta pääset hiotuksi räjäytyskuvaksi.

Vaihe 6: Viimeistele kevyellä hiuslakkauksella täydellinen tuuletus kotona.

  Lämmin Blonde Hair Shades täydellinen kirkastuttaa lukot tänä keväänä