Jedina torba koju trebate za vaš sljedeći vikend

Poput kupaćih kostima ili shoppinga za pranje rublja, kupnja prtljage može se činiti vrtlog skupih, zbunjujućih opcija koje se nakon dva sata urušavaju u amalgam očaja. Ta torba za nošenje izgleda kao da je sada odobrena od TSA, ali kad ga popunite s tim drugim parom cipela, hoće li to vrištati “provjera vrata”? Da li zaista trebate vrećicu za kotače s punjačem telefona u ručki ili će se ova značajka čim prije činiti korisnijom kao floppy disk?

To su teška pitanja (ali za rekord: vjerojatno i da). Najčešće me pitaju koja vreća radi najbolje za vikend kada provjeravam da vrećica nema smisla ili je uključena cestovna putovanja. Ako bih na trenutak mogla kanalizirati Flannery O’Connor, teško je naći dobar potez.

U svijetu blogera na Instagram utjecajima, čini se sve što trebate učiniti je baciti par sunčanih naočala, pulover, dobra knjiga, telefon i neki balzam za usne u torbici, i spremni ste na glavu plaža za više od 24 sata. Ako želite donijeti bocu šampona, još jedan par traperica ili, recimo, gaćice, koji se ne uklapaju u ovu filtriranu stvarnost gdje se riješe i problemi poput higijene.

Za realističnog, praktičnog putnika, mogu li vam predstaviti Herschelov romanski prsten. Samo sam proslavio dvije godine s mojim, a to je još uvijek jedna (soundtrack klavijatura). Zapravo, smatram da je tako učinkovita, da često dolazim na dulje izlete koje uključuju putovanje zrakoplovom. Bez kotača, ona rijetko privlači pažnju zaposlenih u zračnoj luci, ali lako se uklapa koliko i dalje. Traka je također dovoljno odijela da čak i kada se napuni do kapaciteta, mogu ga udobno nositi. Ozbiljno, jednom sam trčao naprijed-natrag između Concoursea A i E u Atlanti u Hartsfield-Jackson zračnoj luci u 30 minuta s njom slung preko ramena.

  Beaufort uz vodu

I dok većina mobilnih vrećica ima kruti paralelogram za spajanje odjeće, cipela, toaletnih potrepština, prijenosnog računala ili možda čak i sušilo za kosu u njemu, roman odgovara obliku onoga što sam stavio u njega.

Na primjer, obično postavljam ono što želim izvesti na krevet i sloj svake stavke na vrhu drugog. Jednom kad imam hrpu onoga što želim donijeti (kažem dvije haljine, odijelo, tri vrha i suknja), upućujem ih u labirni burrito. Ja se gnjavim to na vrhu mog laptopa, cipela i toaletnih potrepština na dnu zdjelice, a kad stignem na svoje odredište, ponovo ću ga pretvoriti u relativno neprigušenu, organiziranu stog.

Ali nisam ni dobio na najbolji dio Novel Duffle. Također ima džep u kojem možete staviti par (ili dva) cipela koje ne želite trljati po cijeloj odjeći. Osobno smatram da funkcionira dobro kao mjesto za skrivanje prljavog rublja koje ne želim uništiti preostalu svježinu u glavnom pretincu.

 

Što se tiče mojih zaključnih argumenata: dok kožna prtljaga izgleda sjajno u toj cjelini Darjeeling Limited na neki način, volim da je nakon godina zlostavljanja, čak i kad ga koristi kao sjedište na podu LaGuardia stolice bez prigovora prtljage za jedan sat, ona ostaje neoštećena i još uvijek dobiva komplimente od stranaca i Uber vozača. Imam mornaricu i crvenu verziju, ali dolazi u različitim bojama i uzorcima, uključujući a Zlatne djevojke-ako ste tako skloni.

Dok trošite $ 70 do $ 90 na duffle, možete osjećati tri sendviča kratkog od piknika, tamo je toliko mnogo jeftinijih opcija, u području prtljage, kupaćih kostima i perilice, često ćete dobiti ono što plaćate za.