Kun prinssi William Knew Kate Middleton oli “yksi”

Kun maailma jatkaa rauhaa Prinssi Harryn ja Meghan Marklen juhlien jälkimaailmassa, näyttää nyt sopivalta ajankohtana palata uusi viimeinen tarina prinssiin, joka rakastui kauniiseen yleisöön.

Prinssi William ja Kate Middleton olivat naimisissa seitsemän vuotta sitten televisioidussa näytöksessä, joka käynnisti tuhat pitkähihainen hääpuku. Mutta heidän rakkaustarina alkoi kauan ennen kuin he tekivät sydämensä pysähtyvän Westminsterin luostarissa. Vaikka useimmat uskovat, että Middleton ja Wills tapasivat opiskelijoina St. Andrewsin yliopistossa vuonna 2001, he olivat itse asiassa ottaneet käyttöön keskinäiset ystävät, kun he olivat vielä lukiossa. huohottaa! Huhuilla on se, että William, William, Middleton päätti olla osallistumatta Edinburghin yliopistoon, kuten hän oli suunnitellut, ja otti sen sijaan aukon vuodelta. Hän myöhemmin kirjoittui St. Andrewsiin samaan aikaan, kun hänen tuttavansa Prinssi William teki. Yhteensattuma? Sinun tehtäväsi on päättää.

Riippumatta hänen aikomuksistaan, Middleton ja Prince William päättivät elää samassa asuinhuoneessa ja jakaa luokkataulukon St. Andrewsissa. He lähestyivät pian läheisiä ystäviä, vaikka se kertoi jonkin verran aikaa niiden välisten asioiden muuttumisesta romanttiseksi. Itse asiassa molemmat kaventivat toisia ihmisiä ennen kuin he lopulta pääsivät kohtaloon.

Sieltä tarina on tuttu nuoresta rakkaudesta. He menestyivät suhdettaan vuonna 2005, kun heidät havaittiin yhdessä hiihtoretkelle ja päättivät kutsua sitä eroon jo muutaman kuukauden ajan vuonna 2007. He olivat loppujen lopuksi vielä nuoria, ja kuninkaan valokeilassa voi olla hämmästyttävä.

Mutta kesällä 2010 he asuivat yhdessä Walesin maalaistalossa ja marraskuussa he olivat mukana.

KATSO: Pysähdy mitä olet tekemässä ja katsele Kate Middletonin tanssia Paddington Bearin kanssa

Joten, lähes kymmenen vuoden kuluttua, milloin William tiesi, että hän oli löytänyt kuningattaren? Pariskunnan virallisen sitoutumisen haastattelu BBC: n Tom Brady, Prince tarjosi virkistävän rehellinen vastaus.

  Flower Lovers, Muistatko tämän loman lapsuudestasi?

“Kun tapasin ensimmäisen kerran Katea, tiesin, että hänellä oli jotain hyvin erikoista ja sitten tiesin, että minulla oli jotain mitä halusin tutkia siellä, mutta lopulta olimme ystäviä jonkin aikaa ja se oli hyvä perusta. vuotta tiesin, että asiat paranee ja paranee “, William muistutti.” On todella helppoa olla keskenään. “

Kahdeksan vuotta ja kolme lasta myöhemmin, ja jotain kertoo, että Prince William ja hänen rakkaan vaimonsa eivät ole muuttuneet paljon. Loppujen lopuksi heidän on vaikea rakkaus, joka on rakennettu vankalle pohjalle.

Pyörtyä.