Ace Hardware i Joanna Gaines imaju neke uzbudljive vijesti

Ako sanjate bež i plavo i Chip i Jo, imate sreću. Joanna Gaines, suigrač HGTV-a “Fixer Gornji” donosi okus svog doma u vašu s Ace Hardware.

Jučer, Ace hardware najavio je pokretanje Magnolia Home od strane Joanna Gaines Paint, što je brand inaugural ekskluzivne boje partnerstva s hardver co-op trgovac. Možete kupiti boja unutarnjih boja na gotovo 500 Ace Hardware trgovinama diljem zemlje ili online na acehardware.com. Zbirka ima 150 boja koje je Jo odabrala s 25, uključenih u liniju “Tržišna zbirka”, koja se sastoji od Joovih omiljenih boja “posebno inspiriranih njezinim životom u Waco, Texas”, kao što je navedeno u press release Ace Hardware.

“Ljudi širom zemlje pozdravljaju brand Magnolia u svoje živote, povjeravajući nam da pomognemo da njihove kuće još ljepše”, rekla je Joanna Gaines u priopćenju. “To je upravo razlog zašto sam stvorio Magnolia Home, to je ono što sam tako strastven.”

WATCH: Kako primijeniti boju s Joanna Gaines

Od “Texas Storm” sive do “Do kamina” crvena, ne možemo čekati donijeti malo Gainesove obiteljske magije u kavane, spavaće sobe i još mnogo toga u našim kućama.

  Maya Angelou's Childhood Home je za prodaju u St. Louisu