Texas Pit Bull samo pjeva uz “Tennessee Whisky”

Tank, lijepi jama bik iz Teksasa, ima vrlo osobit ukus glazbe. Pokušava sve vrste pjesama, ali ništa nije u usporedbi s njegovom omiljenom zemljom: Chris Trapletonov remake za “Tennessee Whisky” iz 2015. godine.

Vlasnik tenkova, Brin Morris, često dijeli videozapise o njemu koji pjevaju u “Tennessee Whisky” na društvenim medijima i ne možemo preuzeti njegovu predanost usavršavanju njegova plovila. Čak je pogodio visoke bilješke!

WATCH: “Djed” smiješno Dokumenti koji čuvaju pseće kćeri

U Instagramovu video ispod, Brin ga pokušava iskušati pjesmom iz hip-hop senzacionalizma Cardi B, ali Tank se ne osjeća obvezatno početi urlati dok ne čuje Stapletonovu gitaru. Drugi videozapis, s Facebooka, pokazuje da je tenkovsko lijevanje na stranu kosti da pjeva. Ovaj vrlo dobar dječak sigurno zna što voli!

@ chrisstapleton, kad udaramo u studio? , , , #pitbull #pitbullsofinstagram #tankthebully #americanbully #chrisstapleton #tennesseewhiskey #singingdog #dogsofinstagram #dogs_of_instagram #instafamous #countrymusic #vocals #alexa @dogsofinstagram @pitbullsofinstagram @oldrowoutdoors @oldrowofficial @barstooltexasam @barstoolsports @theellenshow @thechive @amazon @thedogist @pawstrip

Post koji dijeli Tank The Bully (@tank_the_bully_official) na

Dobiva ga svaki put … čak i kad ima kosti! #Tankthebully #chrisstapletonishisspiritanimal @tank_the_bully_official

Objavio Brin Morris u srijedu, 18. travnja 2018. godine

Sada nam je sve potrebno da Tank spoji s našim drugim navijačem “Tennessee Whiskey”, a sa svojim kohezijanskim Krisom Jonesom. U međuvremenu, može li netko dati mu rekordni posao?

  Gdje je Shorty? Chip Gaines Pruža nadogradnju svog desnog ruku nakon što je popravljao gornji dio