Georgia örökség kincses receptjei

 

közösségi cookbook.jpg

georgia-örökség-kincsként-recipes.jpg

A mai közösségi cookbook: Georgia örökség kincses receptjei (1979-ben a The Colonial Dames of America Nemzeti Társasága; Wimmer Brothers Fine Printing & Lithography, Memphis, TN)

1928 óta a Georgia Colonial Dames megőrizte és fenntartotta az Andrew Low House-t, a történelmi központjukat, a Lafayette Square-en Savannah-ban. Ez a lenyűgöző szakácskönyv (büszkélkedhet több száz klasszikus déli recept, valamint főzési tippek) megjelent a hazafias dames, hogy finanszírozza a helyreállítása és karbantartása Low otthonában. Végül a házat egy közmúzeumba fordították. Az egész Grúziából származó receptek új és tapasztalt szakácsokat vonzanak a konyhába. Ügyeljen arra, hogy az ételeket “változatossággal, színezéssel és szeszélyességgel” fordítsa, három dolog, amit a csapatok a “menyeknek a sikeres menünek” kell tekinteniük. És világos, hogy ezek a grúz hölgyek egy-két dolgot ismernek a szórakoztatásról; a könyv tartalmaz egy listát a must-haves amikor főzés 25!

Ne felejts el elküldeni nekünk egy fotót a kedvenc közösségi szakácskönyvedből, hogy megnyerjük a vintage szakácskönyvek gyűjteményét!