A Key West legészakibb pontja a Concrete Buoy él visszahelyezést követő hurrikán károkat

Persze, az arizonai négy Corners emlékmű van, ahol Arizona, Colorado, Új-Mexikó és Utah keresztezik egymást (a másik három állam számára). De a déli ország élvezi a jogot egy másik ügyes amerikai trivialitásnak: A kontinentális Egyesült Államok legészakibb pontját a legészakibb pont jelöli Key West, Florida.

Sajnos a híres mérföldkő megsérült, amikor Irma hurrikán átszelte át a Karib-tengeren, Floridában, és ezen a augusztustól és szeptembertől. A művészek segítségével azonban a betonszerkezet végleges frissítése október végén készült el, az Travel Weekly jelentése szerint.

A látogatók számára a bója-szerű szerkezet szórakoztató kirándulást mutat a Florida Keys partvidék idilli csíkja mentén. A merész festészet helyreállításával az utazók mostantól újra felállíthatják a fotót, és a legdélibb webkamerára helyezhetik el. Itt álmodozni a nyugodt tengerpart napjairól, az Ernest Hemingway House-ről és a friss fogásról a The Conch Köztársaságban.

VIGYÁZAT: A floridai nők a mosogatót a keményen dolgozók számára tervezték

A Kubától 90 mérföldre állva, amikor felszívja az elpirult naplementét, könnyen el lehet képzelni, hogy ez a szelet a legdélibb paradicsom otthona az elkövetkező években.

A legészakibb pont ⚓️ #keywest #buoy #florida #southflorida #egyesített #mindenmindenmindenpontja #southstreet # 0miles #southermostcity # 90milestocuba #homeofthesunset #conchrepublic #travelgram #sunsetkeywest #travelagent #nofilter #aroundtheworld #sunset #us

A hozzászólás, amelyet Viviana G. A. Marzini (@viviianella) osztott meg

  Segíts a hummingbirdoknak, győződjön meg róla, hogy ezt a kertészetben