Miért kell ez a csütörtök előtt Sam-klubba foglalni?

Nem becsapni senkinek, amikor azt mondod, hogy Sam Klubja elindult, hogy vegye fel a mosószert és a kutyákat. Természetesen szeretjük a nagy doboz kiskereskedőt a változatos leltár és a megfizethető árak, de ez nem titok, hogy az epikus minták nagy rajz.

Nos, akár egy finom vagy egy szégyentelen mintacsúszda vagyunk, remek okunk van arra, hogy tervezzünk egy utazást a Sam Klubba ezen a héten. A nagykereskedelmi klub megduplázza ingyenes minta ajándékukat egészen a hálaadásig, jelentette Delish.

WATCH: Három hálaadás az Ön nyaralási igényeit  

A péntektől a szerdán, november 22-ig tart. Sam’s Club “Sam’s Taste” extravaganciája tartalmaz demókat és mintákat, amelyek kiemelik a szezonális viteldíjat. Miközben az ajánlatok a helyszíntől függően változnak, egyes tantalizing harapások tartalmazhatnak zöldbab-szalonnát, füstölt Gouda mac-et és sajtot, csokoládéval fedett klementint, sajttenyésztéket és ananászsajtbort. A receptek a márkanév weboldalán is megtalálhatók, így a palátákat saját otthonában is kápráztathatja.

Társa ezt az üdülést? Minta ünnepi ételeket és inspirációt a Sam’s Taste-ben. Látogasson el a helyi klubba 17-22. November 11-től délután 16-ig. . . . . . #dinnerparty #holidaydinner #holidayparty #holiday #holidays #food #foodideas #recipes #holidayrecipes #local #fall #winter #ham #honeyglaze #inspiration #taste #yum #brusselsprouts #delicious #ideas #celebrate

A Sam’s Club (@samsclub) által megosztott bejegyzés

Személy szerint előfordulhat, hogy át kell öltözni egy kis álarcot, hogy megragadhassunk egy pár kanálnyi macot és sajtot.

  Az egyik elem Candace Cameron Bure úgy gondolja, mindannyiunknak rendelkezniük kell a szekrényünkben