“Oroszlánrész” a gyönyörű, lakatlan sziget észak-karolinai eladó

Íme: ritka lehetőség, hogy tulajdonképpen egy igazi szelet paradicsom. 4 millió dollárért a privát, fejletlen akadályozó sziget nagy része észak-karolinai déli partján lehet a tiéd. Komolyan.

Ha valaha fantáziáltál a hálóból való élelemről, a Lea-sziget 80 hektáros darabja, amely csak hajóval érhető el, egy abszolút álom valóra vált. A Loggerhead tengeri teknősök éves fészkelőterülete, sok szigetelő hajó a szigeten a halászatért, a madármegfigyelésért és a csendes strandokért. “Élvezze a naplementét az óceán fölött és a naplementét a mocsáron” – jegyzi meg a lista.

A Lea-sziget (a szélesebb terület Lea-Hutaff-szigetek része) az Intracoastal víziút és az Atlanti-óceán között helyezkedik el, északra a Topsail-sziget és a 8. ábra a déli sziget. És annak ellenére, hogy a távoli érzés, ez található kevesebb, mint 20 mérföldre a belváros Wilmington.

Figyelmeztetés: Búcsú, Shelly: Észak-Carolina meglepetés-szigete most csatlakozik a földhöz

Intracoastal Realty ügynök Kirstin Behn elmondta WECT hogy az eladó egyéni magánszemély, aki egyszer tulajdonosa több mint 130 hektár a sziget, de eladta az alkatrészeket az állam és Észak-Carolina Audubon néhány évvel ezelőtt. Azt tervezi, hogy csak 10 hektáron tartja magát.

Ami az ingatlan fejlesztését illeti? Behn ezt hívta a “4 millió dolláros kérdésnek”.

További információkért (és irigységet kiváltó fotókért) látogasson el a szálláshely hivatalos listájára.

  Barbara Bush kedvenc inspiráló idézetek