Paint Color Trend Virallisesti sanoen hyvästi

Viime vuosina olemme nähneet kodinomistajat ja sisustussuunnittelijat yhtä hyvin harmaata ja valkoista kaikkea, mutta vaikka rakastamme aina rauhoittavaa harmaaa makuuhuoneesta tai puhtaasta valkoisesta keittiöstä, me kutsutamme vanhojen standbysien kauppaa enemmän luovia sävyjä.

Ennen paniikkitilaan, tunnista, että “luovien sävyjen” ei tarvitse merkitä täydellistä sitoutumista sähköteippien tai taipuisien kaavioiden (vaikka voima sinulle, jos se on sinun juttusi). Sen sijaan me kaikki puhutamme neutraaleista tuoreilla tavoilla: Ajattele tavallisten valkoisten ja harmaiden värien ohittaminen suosikkien värejä varten. Kaikkien ulkoasun, jossa on vaalea, vihreä, vaaleanpunainen tai jopa violetti sävy, sen sijaan että se olisi turvallista valkoisella tai harmaalla, antaa huoneiden ulottuvuuden ja mahdollistaa persoonallisuuttasi. Tässä kolme dos ja don’ts ditching valkoinen ja harmaa ja käyttämällä suosikki väri neutraali.

DO sisältää useita värisävyjä huoneeseesi.

Värin neutraloimiseksi tehokkaasti käytä varovasti sävyjä eri huoneissa. Jos olet esimerkiksi maalannut seinät vaalean sinisen sävyn, tuovat sinisiä värejä, kuten ceruleania, safiiriä tai indigoa, muita sävyjä kankaisiin ja mattoihin tilaan.

DO sisältää täydentäviä sävyjä huoneen paletissa.

Aivan kuten haluaisit tuoda värikkäitä kuvioita ja aksentteja valkoiseen tai harmaaseiniseen huoneeseen, jotta voit elävöittää asioita, muista tarttua värikkäisiin ja värikkäisiin tiloihin elävistä ja täydentävistä väreistä. Jos käytät vaimennettua sävyä seinään, kuten pölyinen vaaleanpunainen, varmista, että siihen sisällytetään enemmän tyydyttyneitä sävyjä, kuten runsaasti tealeja kuvioiduissa ikkunahoidoissa, huonekaluverhoiluissa ja taideteoksissa.

ÄLÄ hypätä neutraaleille kokonaan.

Juuri siksi, että olet päättänyt räjähtää vanhat uskolliset kaikkialla seiniisi, ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi välttää niitä kaikin keinoin. Sen sijaan tuo turvallisia bet-sävyjä tekemään uudet neutraalit ponnahdus vieläkin dramaattisemmin. Perinteinen valkoinen vaippa tai kiiltävä valkoinen koristelu korostaa seinien väriä ja kiinnittää huomiota siihen, että olet ajatellut valkoisen ja harmaan laatikon ulkopuolella.

  Suosikki kristallimallit kaikkien aikojen

KATSELLA: Tämä on uuden neutraalin maalin väri vuodelta 2018

Haluatko sisällyttää värit neutraaleiksi tänä vuonna? Jaa maaliasetuksesi kanssamme kommentteihin.