Best of Nags Head, Pohjois-Carolina

Sen upeat rannat, tuoreet kalaruokalat ja lapsiystävälliset nähtävyydet, ei ole ihme, että Nags Head, North Carolina, on ollut pitkään menopaikka perheen rantalomaa varten. Ihmiset alkoivat tulla esteelliselle saaren kaupungille vuonna 1830, jolloin perustettiin Pohjois-Carolinan ensimmäinen turistikohteisto, joka halusi saada perheensä pois malariaan, joka oli niin yleistä kotiseuduillaan. Ja he ovat tulleet siitä lähtien, etsivät aikaa auringossa ja hiekkaa varpaidensa alla. Lue lisää siitä, mikä tekee Nags Headistä tällaisen ensimmäisen lomakohde, hyvistä syövistä unelmoihin rannan talojen vuokrauksille ja kaiken välillä.

Missä on Nags Head?

Aivan North Carolina rannikolla on trio ohutta ohutta saarta, joka tunnetaan nimellä Outer Banks. Nags Head on kyydissä pohjoisimpien saarten eteläpäässä pohjoiseen Kitty Hawkin ja Kill Devil Hillsin kaupunkien välissä ja etelässä Cape Hatteras National Seashore, joka on 70 meripeninkulman suojattu rantaviiva. Pieni rantakaupunki, joka asuu alle 3000 kokopäiväistä asukasta, tekee ihanteellisen leiriin Outer Banksin vierailijoille, sillä se on kymmenen minuutin ajomatkan päässä historiallisesta Roanoke Islandista (kotiin kuuluisa – ja salaperäinen – Lost Colony “) Ja se on lähinnä Pohjois-Outer Banksin kaupungeista vapaa-ajan, rento Hatterasin saari etelässä.

nalkuttaa-head-ranta-taloja
Getty Images

Vinkkejä Perfect Beach Getaway

Kuten useimpien rantakaupunkien kohdalla, Nags Head on helppo paikka viettää viikon kestävä loma, koska se tuntuu todellisen retriitin lepoa ja rentoutumista varten, unelmoiva kohde hiljaa tuntikausia ilman todellista esityslistaa. Kuitenkin, jos olet sellainen tyyppi, joka haluaa olla jatkuvasti liikkeellä, laajennetun viikonlopun pakopaikka vie aikaa saaren kaupungin luonnolliseen kauneuteen ja tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Jockey’s Ridge State Park ja Bodie Island Light Station. Vanhan koulun Nags Head -kokemuksen yhteydessä vuokrataan oceanfront-mökki pitkin historiallista Mökki-riviä, niin kutsuttua “maalaamatonta aristokraattisuutta” 19-luvun lopullath– ja alkuvuodesta 20th-luvun mökkejä, jotka palvelivat kesän pakeneville varakkaille istuttajille.

nalkuttaa-head-Bodie-saari-valo
Getty Images

Tekemistä Nags Headssä

1. Nags Head Beach

Yksi saaren kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on tietysti lähes 12 kilometriä hiekkarantoja. Yli 30 julkisen rannalle pääsyä (joista 10 on hengenpelastaja), siellä on runsaasti tilaa venyttää ja nauttia Nags Head luonnon kauneutta. Lisäksi rannat ovat koiraystävällisiä (kunhan ne ovat leashed), ja varastoidut jäähdyttimet ovat aina tervetulleita (jätä lasi kotiin).

2. Jockey’s Ridge State Park

Jockey’s Ridge State Parkin korkeimmalle luonnolliselle hiekkadyynijärjestelmälle tarjoavat vierailijoille todellinen leikkipaikka, joka on yksi Nags Headin suosituista kohteista. Perheet voivat rakentaa hiekkadeleitä, lentää leijoja tai kiivetä dyynit ylhäältä upealle auringonlaskuohjelmalle, kun taas jännitysmatkailijat voivat mennä hiekka-alukselle tai rullaluistella (sallitaan ja / tai rekisteröityminen puiston toimistoon).

3. Bodie Islandin majakka

Kiipeä 200 astetta tämän noin-1872 majakan päähän Cape Hatteras National Seashoressa upeista lintuperspektiivistä pitkästä mäntymetsästä, makean veden suotautosta ja Atlantista. Voit myös käydä katselemassa historiallisten pitäjien toimipisteiden sisällä, koska ne toimivat nyt vahtimestari- ja vierailukeskuksena.

4. Jennetin Pier

Kalastajat eivät halua menettää mahdollisuutta kalastaa tästä 1000 metriä pitkästä betonin laiturista, joka kulkee Atlantin valtamerelle. Sinun ei tarvitse edes tuoda omaa sauvaa: Vierailijat tai ensikertalaiset voivat vuokrata sauvat ja ostaa syöttiä aivan laituriin. Mitä tulee tekemään, kun sataa, LEED-sertifioitu akvaario ja koulutuskeskus vuorovaikutteisilla tieteellisillä näyttelyillä ovat hauska sade tai loisto.

5. Kajakki ja Stand-Up Paddleboard Tours

Koe Nags Headin kauneus vedellä. Varaa kajakki tai meloa kiertue Outer Banks Kayak Adventuresilla aamulla tai kuutamoisella meloolla Roanoke Soundin ja Cape Hatteras National Seashoren suolla. Varustamo tarjoaa myös vuokrat, jos haluat tutustua alueen vesiväyliin omalla.

Ainutlaatuisia ravintoloita ja baareja

Top Nags Head -ravintolat

1. Old Nags Head Café

Perheomisteinen ja toiminut muunnetusta old-school-päivittäistavarakaupasta, 33-vuotias kahvila tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen rennossa puupaneelisessa ruokasalissa, joka sopii juuri perheen illalliselle. Lisäksi se on kyydissä aivan kadun varrella historiallisesta Mökki-risteilijästä, joten voit tutustua maalaamattomaan aristokraattiseen kun syöt.

2. Blue Moon Beach Grill

“Kun sinäkin sinäkin voit makua elämästä hiekkalaatikolla”, sano ihmiset tässä rento paikassa, joka palvelee venevettä mereneläviä tarjouksia rinnalla pitkän listan cocktaileja ja nostalginen beachy décor (ajattele pussi garland ja lainelaudat kaikkialla ).

3. Tortugas “Lie

Kun on kyse Outer Banks -ravintoloista, tämä on yksi matkailijoista ja paikalliset palaavat aika ajoin.

Löydä pieni osa Karibiasta tällä sukellus-Nags Head -tarjonnan kohdalla, jossa ne laittavat kaiken hampurilaisista friteereistä sushiksi. Päätä taaksepäin rantalentopeleihin, kun odotat.

Paras Nags Headbars

1. Fish Heads Bar & Grill

Kun on kyse Outer Banksin yöelämästä, on vaikea voittaa tätä suolaista kohtaa Outer Banksin kalastuslaiturin päässä, joka tarjoaa elävää musiikkia, pitkä lista pankeista ja perjantaina karaokki. Ja jos et ole yökyöpeli, heilahtaa 4-6-kertaiseksi 15-sentin höyrytettyä katkarapua varten.

2. Lucky 12 Tavern

Kun paikka myy allekirjoitusjuomat matkamuistoon, tiedät, että se on hyvä aika. Lucky 12: n lisäksi tarjolla on myös 20 oluet hanasta ja 90 pullosta tai tölkistä, jotka on valmistettu paikallisista rummuista Outer Banks Distilleriasta. Voi, ja he palvelevat pizzaa, kunnes 2 A.M.

3. Outer Banksin panimoasema

Vaikka se ei ole teknisesti Nags Headissa, tämä naapurimaiden Kill Devil Hills -laivupenkki kannattaa pysähtyä: heidän käsityönä tehdyt oluet tehdään paikan päällä tuulivoimalassa. Lisäksi ne tarjoavat viiniä ja cocktaileja niille harvoille, jotka eivät ole ratsastuksessa käsityöläisjunassa.

Nags Head Majoitukset

Olitpa viikonloppu tai pukeutunut pitkään viikonloppuun, siellä on paljon kauniita paikkoja soittaa kotiin tukikohta, kun olet Nags Head. Täällä olemme kierrottaneet parhaat hotellit Nags Head -hotellit ja vuokrat markkinoilla.

Parhaat Beachfront hotellit

nalkuttaa-head-loma-Inn-express-merenranta
Holiday Inn Express Hotel & Suites Nags Head sijaitsee kaupungissa Nags Head

Holiday Inn Express Hotel & Suites Nags Head sijaitsee kaupungissa Nags Head

Kun on kyse dynaamisesta kaksinkertaisesta kohtuuhintaisuudesta ja sijainnista, on vaikea voittaa tätä merenrantavaihtoehtoa, jossa on neljä hehtaaria dyynit, hiekkaranta, hoidetut nurmikot ja saaristopuutarhat sekä sisäallas ja merenrannan aurinkoterassi,.

NAGS-pää edellä-pesäkkeitä inn
Ensimmäinen Colony Inn

Ensimmäinen Colony Inn

Vain muutaman korttelin päässä rannasta (ranta on vain 4 minuutin kävelymatkan päässä yksityisen pääsyn kautta), noin-1932 First Colony Inn tuntuu historiallinen rantahotelli, joten saat nauttimaan kaikista siitä nostalgista charmia plus nautintoja boutique beach -hotellin, kuten uima-altaan, rantatuolien ja päivittäisen iltapäivän sosiaalisen viinin ja juuston kanssa.

nalkuttaa-head-keidas-sviiteissä-hotelli
Oasis Suites Hotel

Oasis Suites Hotel

Vaikka se ei ole rannalla, ei ole pulaa upeista vettä näkymistä tästä 16 sviitistä boutique-hotellista, jota ympäröivät suot ja Roanoke Sound. Asiakkaat voivat kalastaa tai maksaa pois hotellin telakoilta tai piknikillä nurmikolla (hotelli tarjoaa palvelua, jossa he varasivat sviittien täysin varustetut keittiöt ennen saapumista!)

Kaunis lomakohde

NAGS-head-Frank-puu-mökki
Village Realty OBX

Frank Wood Mökki, Village Realty

Ei ole pulaa Nags Head Beach vuokria valita, mutta tee itsellesi hyväksi ja omaksua vanhan koulun kokemus loma-vuokraus historiallisella Mökki rivillä. Tämä cedar-shingle mökki rakennettiin noin 1923; ja sen valoisat, ilmavat sisätilat, laaja kuistit ja runsaasti huonetta (voit mukavasti nukkua 15!), se on täydellinen paikka viettää hillitty viikko perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi sen merenrantapaikka on mahdoton voittaa. Hinnat alkavat noin 2 000 dollaria viikossa. Lue lisää mökistä täältä.

nalkuttaa-head-treefrog-torni
Airbnb

Treefrog-torni, Airbnb

Tämä parvi puiden keskellä on ihanteellinen pari ulkona seikkailijoita etsivät aktiivisempaa Nags Head kokemus. Tämä boho-oleskelu on dynamite-leiri-leiri niille, jotka haluavat tutustua retkeilyreitteihin tai kokeilla melontaa vain 500 metrin päässä olevasta äänestä, joka sijaitsee Jockey’s Ridge State Parkin reunalla. Hinnat alkavat 110 dollaria per yö. Lisätietoja tästä.

nalkuttaa-head-merenranta-beach-house
VRBO

Oceanfront South Nags Head, VRBO

Lähempänä rantaa ja sinä nukkisit dyynit! Tämä kodikas talo on varustettu kaikenikäisille suurille ryhmille, jossa on lapsiystävällinen bunkroom ja 8 hengen ruokailuhuone. Kahdella kolmesta kerroksesta kaareutuneet kannet tarjoavat tärkeitä paikkoja käpristääkseen kupin kahvia tai auringonlaskun ja cocktailin kädessä. Hinnat keskimäärin 99 dollaria per yö. Lisätietoja tästä.

Nags Headin upeista rannoista ja vesiväylistä tutustumiseen tuoretta meren antimia laituriin on niin paljon nähtävää tässä Outer Banksin helmeessä. Mutta älä sano ettemme varoittaa sinua: Käy kerran, ja haluat pysyä ikuisesti!

 

TallentaaTallentaa