Božić (i snijeg!) U Andaluziji

Tražim snijeg na jugu? Ne tražite dalje od Andaluzie, Alabama, samo 25 milja sjeverno od granice Alabama i Florida. Ovaj mali grad ide sve kada je u pitanju slavljenje božićne sezone. Andaluzijsko povijesno trgovno dvorište pretvara se u zimsku zemlju čudesnih epskih razmjera zahvaljujući snježnim strojevima i maloj mašti. Najbolji dio, osim snijega? Božić Andaluzije u Candylandu otvoren je svaki vikend u prosincu bez naknade za prijem.

Pripremite se igrati se na snijegu, ali znajte da možete ostaviti šalove i šešire kod kuće zbog toplih zimskih tempa. Iako nema potrebe za skupljanjem, otvoreni klizalište na snijegu i snježne cijevi suparnice su sve što ćete naći sjeverno od Mason-Dixona. Polar Bear Tubing Hill je potpuno novi Candyland ove sezone, a imate svoj izbor od dvije 100 ft trkaćim stazama, pa svakako donijeti prijatelja za malo svečane konkurencije.

Andaluzija, Alabama for Christmas
Privlačna gospodarska komora Andaluzija

Svakog petka, subote i nedjelje u prosincu pakiraju se zabavne zimske aktivnosti. Uživajte u spektakularnom snježnom plesu i igralištu Candyland Village, plus Djeda Božićnjaka na Trgu, poslijepodne provodili vrući kakao i fotografirali s dragim božićnim likovima. Snijeg je uvijek obiteljska omiljena: stvara 20-minutnu mećava u 60-stupnju vremenskim uvjetima s fantastičnim mjehurićima miniscule mjehurićastih klastera u obliku snježnih pahuljica.

Djeca će voljeti Candyland Village, koji je ispunjen tematske igrati vikendice, svaki pod pokroviteljstvom društvene organizacije ili lokalne tvrtke. Uživajte u jednoj od zabavnih vožnji vlakom, uhvatite svečanu svjetlosnu predstavu i, nakon svih dana uzbuđenja, odlučite se za jedan od božićnih filmova prikazanih u petak navečer. Provjerite kalendar za prikaze koji uključuju obiteljske klasike kao što su Božićni Carol, Elf, i To je divan život.

Nemojte propustiti snijeg u Južnoj Alabama ove godine – to je zimska zemlja čuda koju će cijela obitelj voljeti. Za više informacija, istražite Božić u Candyland mjestu i kalendaru događaja. Uživajte u snijegom prašenog Božića duboko u srcu Alabame i uskoro planirate svoj posjet. 

  9 Dreamy Pink Božićno drvo Ideje dekoriranja