6 tapaa, joilla Sam-klubisi jäsenet voivat maksaa itse

On olemassa miljoona syytä rakastaa Sam-klubia. Muidenkin isojen laatikostojen tavoin, ruokakauppa yksin riittää innostamaan matkaa. Ja ilmaiset näytteet? Kirjaudu meille!

Mutta ovatko irtotavaran säästöt todella riittävät vuotuisen jäsenmaksun takaamiseksi? Tiedämme, mitä äiti sanoisi, mutta meidän piti löytää itsemme. Ja, kuten käy ilmi, jos pelaat (Club) -korttisi oikein, jäsenesi voi itse maksaa itsensä yhdellä ostoksella.

Kyllä todella!

Sam-klubin ystäviemme avulla auttoimme vain kuutta arkipäivää, jotka maksavat 45 euron maksun klubin jäsenyydestä itsestään. Yksi hullu perkki kattaa jopa 100 dollarin vuosimaksun Plus-jäsenyydestä.

kahvi

Sam’s Clubin rakastettu Donut Shop Kahvi yhdellä tarjoilupallolla on suosituin syy. Katso tämä matematiikka: Yhden kupin päivittäisen tavan säilyttäminen koko vuoden ajan vaatisi, että ostat neljä laatikkoa, joiden hinta on noin 130 dollaria. Sama määrä kahvijauheita kansallisesta brändistä, jonka pitäisi ostaa useammin, johtaisi sinulle runsaat 185 dollaria vuodessa. Se säästää 55 dollaria!

liput

Tiesitkö, että Sam’s Club työskentelee Ticket Monsterin kanssa luoda vain jäsenen lippulaitos? Se on totta. SamsClubTix.com tarjoaa jyrkkiä alennuksia kokemuksista, kuten konserteista, baseball-peleistä ja huvipuistoista. Esimerkiksi 4 Adult Flex -lippujen porttimaksut Busch Gardens Williamsburgille normaalisti tarjoavat sinulle 326 dollaria. Samojen lippujen ostaminen SamsClubTixin kautta maksaa vain 265 dollaria – säästöt ovat 61 dollaria.

Liha

Kaikki kestää on kahdeksan kiloa ribeye pihviä maksaa klubin jäsenyydestä. Se on totta: Sam’s Club säästää USDA Choice Angus Beef Cowboy Ribeye Pihviä ja USDA Prime luutonta Ribeye ja Strip pihvejä ilman vertailua.

Kakku

Ei ole hullua odottaa maksa noin 100 dollaria kolmiportaiselle syntymäpäiväkakulle. Sam-klubissa voit kuitenkin saada kaksiosainen valkoinen tai suklaakakku, jossa on But’r’Crème Icing (joka tuottaa noin 46 annosta) 37 dollaria ja kolmiportainen kakku (66 annosta) 70 dollaria. Se on alle 1 dollaria viipaleen kohden!

WATCH: 5 upeita paikkoja löytää Senior alennuksia

  Onko liian aikaista herättää LeAnn Rimesin uusi hallmark-joulumusiikki?

Apteekki ja optiset palvelut

Samin Club Plus -jäsenet voivat tallentaa valitsemaan nimimerkkisäännöksiä ja käyttää yli 600 yleistä reseptiä 10 dollaria tai vähemmän. (Yksi pari todellisuudessa säästää vuodessa 9 000 dollaria!) Plus-jäsenet saavat myös 20% lasista ja täydentävät pareja jopa 59 dollaria.

Renkaat

Jos tämä ei pääse moottoriisi, emme tiedä mitä. Sam’s Club tarjoaa 80 dollaria off renkaista huippumerkkien kuten Goodyear, Pirelli ja BFGoodrich kanssa ostaa neljä.