Et usko mitä maku hallitsee Dunkinin Donuts New Fall Menu

Puhumme syksyn aamuista. Koulu palaa istuntoon. Toimistossa entistä rento tahtia ei löydy missään. Kynttele viuluja: se ei ole enää tomaatti kausi.

Mutta odota! Siinä on kapeat villapaidat, tailgating ja cozying kanssa kupin joe odottaa. Jos olet jotain sellaista meistä, olemme innoissamme tervehdi syksyn kausi – ja Dunkin “Donuts”.

Aamun päättäjät julkaisivat syksyn valikonsa tiistaina 14. elokuuta ja se ei tuota pettymystä. Itse asiassa, kurpitsa kahveja, munkkeja ja muffineja on tulossa. Mutta tänä vuonna kaupungissa on uusi aamiainen-sankari: Maple.

Dunkin' Donuts Fall Menu
Dunkin donuts

Yhtiön lehdistötiedotteessa Dunkin ‘Donuts ei osoittanut mitään täydellistä pakkomielle vaahteramakuisista herkkuista. Uusi kokoonpano on sekä vaahtera pekaanipähkinä kahvia että vaahteran sokeripakonnin aamiaisekoitusta. Jälkimmäinen kiiluttaa pehmeitä munia, sulatettua juustoa ja kaksoisannos “makea karamellisoitu Maple Sugar Cherrywood savustettu pekoni” välillä lämmin, hiutale croissant.

WATCH: Breakfast Skillet Pizza

Uusista valikoiduista julkaisuista löytyy myös “Juhla-ajoittaiset donutsit”, jotka tulevat pukeutumaan erilaisiin väreihin, jotka symboloivat syksyn saapumista, mukaan lukien lehtien innoittamana oleva punainen huurre ja Halloween-esque suklaa ja oranssi sprinkles.

Samaan aikaan kurpitsa ystävät, eivät pelkää. Sinulla on myös jotain. Erityisesti brändi käynnistää rajoitetun painoksen kurpitsan kermajuuston, joka on levinnyt lavalle koko seuraavaan saukaan.

Uudet kohteet saapuvat DD: lle viimeistään 28. elokuuta, joten aloittakaa kiinteistöjen säästäminen vatsaan nyt.

  Kolmen vuoden ikäinen Atlanta-tyttö tapaa pappi varhain varastaa hattunsa