Georgian kalliimpi koti on palannut markkinoille yli 25 miljoonan dollarin arvosta

Tyler Perryn suunnitteleman Atlanta-mega-kartanon palaa markkinoille ja on valmis murtamaan kiinteistörekisterin toista kertaa.

Mansion Global kertoo, että 17 hehtaarin kukkula-omaisuus varakkaassa Buckhead-alueella myytiin 17 miljardin dollarin arvosta televangelisti David Turnerille vuonna 2016. Kahden vuoden kuluttua Versaillesin ihastuttavan kartanon palatsi palaa markkinoille, tällä kertaa silmiinpistävää 25 miljoonaa dollaria – mikä on kallein talo myytävänä Georgian osavaltiossa.

Chattahoochee-joen rannalla sijaitseva kukkulakaupunki tarjoaa valtavan aidan aidan yksityisomistuksessa. Kodittomien luksuspalveluiden joukossa, joihin kuuluu dramaattinen vanhan maailman arkkitehtuuri, maanalainen tanssisali, valaistu tenniskenttä, viinikellari, häkki ja täysi kuntosali, 70 000 gallonan ääretön uima-allas on helposti näyttelyn tähti.

“Olemme nauttineet täällä ja olemme hyvin surullisia, kun päivä tulee lähteä. Meidän on kuitenkin noudatettava uskoamme, ja uskomme johtaa meitä muualle “, Turner sanoi lausunnossaan.

Haluatko kurkistaa sisälle? Tietysti teet! Vieritä alaspäin kiertueelle tämän yli-the-top estate:

  Reese on luovuttanut 10 000 dollaria ja vuoden Candy-toimituksen