Jalokivikauppias jakaa Top Engagement Ring Mistake Couples Make

Olet tuntenut, mitä asetuksia halusit soittorengassesi kolmannen luokan jälkeen. Heck, sinä tiedät, minkä värin manikyyri saat täydentämään rengastasi sen jälkeen, kun hän pudistaa kysymyksen neljäs. Mutta oletko ajatellut timantin niin sanottua “elinikäistä” tekijää (toisin sanoen, että 64-vuotiaana pidät siitä päärynän muotoisesta kivestä)? Luultavasti ei.

Yksi instagramissa toimivan koruvalmistaja Stephanie Gottlieb uskoo, että tämän harkinnan pitäisi olla tärkeä osa kihlasormusostoksia – ja jotain parit opften unlook.

“Monet ihmiset eivät ajattele kappaleen pitkäikäisyyttä”, Gottlieb sanoi äskettäin haastattelussaan Elite Daily. “Haluat varmistaa, että olet poimittanut kiven, josta aiot rakastaa pitkään aikaan.” Kun ajat jatkuvat, voit päättää, että haluat muuttaa soittosi asetusta, mutta et voi muuttaa todellista kiveä (ellei tietysti osta uutta rengasta). 

WATCH: 100 vuotta henkeäsalpaavista kihlasormuksista

Tämän lisäksi Gottlieb tuntee myös, että monet unohtavat mieleen kiven laadun verrattuna sen kokoon. “Jotkut asiakkaat valitsevat suurimman mahdollisen koon, mikä heikentää laatua yhdessä, koska he ovat huolissaan siitä, kuinka suuri kivi näyttää”, Gottlieb selitti. “Mutta kun näet keltaisen kiven, tai epätäydellisyys näkyy sinulle, nämä asiat eivät koskaan mene pois.” Valitettavasti, mitä Kate Middleton tekee?

  Miten kertoa, jos olet kuivattu