Miten kertoa, jos olet kuivattu

Se ei ole edes virallisesti kesällä, ja olemme jo hikoilemassa myrskyä. Ja pahin osa? Se vain saa enemmän epämukavaksi täältä. Mutta kun varastoit aurinkovoidetta ja levität naapurustasi lähimmät altaat, on tärkeää muistaa, että kun vuoden kuuma osa selailee, niin myös monet uudet vaarat, mukaan lukien kuivuminen.

Tämä kesäisen auringon nauttimisen hankala haittavaikutus on meille kaikki, joka voi olla uhattuna, mutta se on erityisen tärkeää lapsille ja vanhuksille. Tutkimuksessa julkaistu tutkimus American Journal of Public Health viime vuonna todettiin, että yli puolet kaikista lapsista ja nuorista Yhdysvalloissa ei saa riittävästi vettä. Ack! Riittämätön kosteus voi johtaa koko joukko pelottavia oireita ja jopa maata sinut sairaalaan.

WATCH: Asiat, joita kaikki eteläiset sanovat kesällä

Mietitkö mitä etsiä? Keskustelimme tohtori John Higginsin, urheilukardiologin kanssa McGovern Medical Schoolin UTHealth, joka jakaa kahdeksan varoitusmerkkejä olla etsimään tänä kesänä:

  1. Jano
  2. Huimaus
  3. Heikkous
  4. Väsymys
  5. sekaannus
  6. Päänsärky
  7. Kuiva iho ja / tai suu
  8. Vähemmän ja / tai tummempaa virtsaa

Higgins kertoi Southern Living että paras tapa estää nestehukka on aloittaa juomalla 16 oz. vedestä heti kun heräät aamulla. Tämä johtuu siitä, että ilmastointilaitteesi BFF voi itse asiassa aiheuttaa nestehukkaa, kun nukut. Hän ehdottaa myös juomista ennen, 15 minuutin välein ja fyysisen aktiivisuuden jälkeen, minkä pitäisi välttää tekemästä keskellä päivää, jolloin aurinko on kuumin. Lopuksi, tee se kohta juoda yksi lasi vettä jokaisen alkoholijuoman kuluttaa, että BBQ tänä viikonloppuna.

  Krispy Kreme on lisäämällä fani-suosikki valikkoon, mutta siellä on saalis