Krispy Kreme on lisäämällä fani-suosikki valikkoon, mutta siellä on saalis

Jos sydämesi kaartuu pelkällä suklaa-lasitetulla sanomalla, olette onnea.

Eilen Krispy Kreme esitteli jännittäviä uutisia suklaa lasitetuille harrastajille ympäri maata (ja Kanadassa). “Jokainen rakastaa perjantaita, ja jokainen rakastaa suklaata, joten tuodessamme suklaa lasitetut donutsit takaisin jokaisen kuukauden perjantaihin.” 7. syyskuuta, “brändi kirjoitti heidän instagram-kanavaansa, joka liittää kuvan suklaakonveistosta, jossa on päällekkäin teksti, joka lukee “perjantai”.

Kaikki rakastavat perjantaita, ja jokainen rakastaa suklaata. Joten tuomme Chocolate Glazed Donuts takaisin kuukauden jokaisena perjantaina! Nähdään 7. syyskuuta.

Krispy Kreme Donutsin (@krispykreme) yhteinen viesti

Lehdistötiedotteessa North Carolina -yritys paljasti lisää liikkeestä: “Kuulimme fanit voimakkaasti ja selkeästi, ja he kertoivat meille, että he haluavat enemmän Chocolate Glazed Donut päivää”, Yhdysvaltain markkinoinnin johtaja Alison Holder Krispy Kreme Donutsille, sanoi lausunnossa. “Vieraat voivat kokea suklaalla otetun lasite vesiputouksen, kun munkit valmistetaan. He voivat herkutella makea suklaa-aromi myymälän kautta ja saada maistelemaan suussa suolaavaa suklaa-lasitetun donitsi itse. Tuomme uuden kierteen TGIF: lle: TGIC, Kiitos hyvyydelle, se on suklaata. “

Tarjoukseen osallistuvan paikallisen myymälän löytäminen on osoitteessa KrispyKreme.com/ChocolateGlaze. Onko se suklaapäivä vielä?

  7 vinkkejä olemiseen kaikkein hyvin puhuttu henkilö huoneessa