Levitä Little Kindness yksinkertaisesti maalaamalla Rock

On uusi puutarhahankkeesta, joka kääntää kylmät ja kovat kalliot ystävällisyyteen – ja ajatus levittäytyy koko etelän.

Kaikki alkoi muutama vuosi sitten, kun Megan Murphy tapasi Oprah Winfrey, joka kannusti häntä tekemään jotain auttamaan ihmisiä. Hän tuli ajatukseen maalaamisesta ystävällisistä sanoista ja inspiroivista viesteistä kiviä ja lähteä rannalle muille löytää. Aluksi se oli vain harrastus, tapa jättää hänelle vähän iloa, kun hän lähti hänen päiväänsä. Kuitenkin paikallisen uutiset NECN, hänen tyttärensä kannusti häntä aloittamaan hashtag ja pian The Kindness Rocks Project, hashtag ja kaikki kasvoi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Nyt Murphyn harrastus leviää ympäri maailmaa, kun ihmiset ottavat ideansa ja tekevät sen omaksi (hänen siunauksensa, tietysti). Kalliot muuttuvat sydänlähtöisiksi tunniksi ja piilevät puutarhoissa, jäävät rannalle tai istuvat istuttajiin, jättävät jälkeensä yksinkertaisesti levittäen ystävällisyyttä. Jotkut omistautuneet rock-taidemaalarit hävittävät kasveja puutarhojen ympärille, jotka ovat täynnä iloisesti maalattuja kiviä, mikä säästää kastelemalla ja edelleen leviää onnellisuutta. Sen lisäksi, että yksinkertaisesti jättää kiviä värikkäinä yllätyksinä, jotkut ihmiset lähettävät kiviä muille rock-maalausryhmille ja levittävät iloa koko maassa ja jopa maailmassa.

Today.comin mukaan Florida-äiti Jen Justiniano alkoi maalata kiviä keinona rauhoittaa hermojaan, kun hirmumyrsky pudotti kotiinsa. Nyt hän on alkanut oman rock-maalausryhmänsä, Brevard Rocks FL: n, joka on kukannut yli 10 000 jäsenelle, koska hän aloitti ryhmän marraskuussa.

Yli Kentucky, Mary Shelby perusti muutama kuukausi sitten Nelson County Rocksin ja kertoi tänään, että hanke on innoittanut hyväntahtoisuutta koko yhteisössä. Muut rock-maalausryhmät ovat tulleet esille Pohjois-Carolinassa, Alabamassa ja melko paljon muualta Etelä-Euroopassa.

KATSO: Painted Rock Cactus Garden

Löydä kalliomaalaus metsänne kaulassa, katso Murphyn verkkosivuilla olevaa luetteloa sekä Facebook-ryhmää USA Painted Rocks. Tietenkin voit helposti aloittaa oman ryhmän tai viettää iltapäivän maalaamisen lasten kanssa. Sinun tarvitsee vain maali, kiviä ja halu hymyä jonkun kasvot.

  Tässä on prinsessa Dianan sisar, Lady Jane Fellowesin Sweet Wedding Reading