Tässä on prinsessa Dianan sisar, Lady Jane Fellowesin Sweet Wedding Reading

Meghan Markle ja Prinssi Harryn juhlimme aikaisemmin esittivät tänään puutetta aww-arvoisia hetkiä. Meidän amerikkalaisten oli asetettava herätyskellamme melko varhain kiinni tapahtumasta, rakastimme prinsessa Dianan makean kukkavihkon kunnian ja näimme ihastuttavan prinssi Georgein ja prinsessa Charlotten.

Mutta yksi suloinen, mielekäs ele todella kosketti sydämemme: prinsessa Dianan sisko, Lady Jane Fellowes, antoi ainoan käsittelyn hääseremonian aikana. Liikkuva puhe Salomon laulusta, Lady Janein kiihkeää lukemista ohjasi enemmän kuin muutamia kyyneleitä Pyhän Yrjön kappelin.

“Rakas ystäväni puhuu ja sanoo minulle:” Nouse, rakkaani, reilu ja tule pois, sillä nyt talvi on ohi, sade on ohi ja kadonnut “, lukea Lady Jane, arvostettu kappeli.

Erityisen sydämellisessä hetessä, kun otetaan huomioon sisarensa Dianan traaginen menestys vuonna 1997, hän voimakkaasti ennusti: “Aseta minut sinetöintiksi sydämessänne, sinetöimänä käsivarteenne; sillä rakkaus on yhtä vahva kuin kuolema, intohimo kovaa kuin hauta. “Tämä oli harvinainen julkinen ilme Lady Jane’lle, joka tunnetaan pysähtymättä valokeilassa.

WATCH: Jokainen Royal Bride on vienyt tämän kukkanen kukkakimpunsa

Hyväntahtoinen ele ei ollut mikään yllätys Prinssi Harryille ja Meghanille, nyt Duke Sussexin herttuakunnalle. “Prinssi Harry on myös halukas ottamaan äitinsä perheeseen häissä. Kaikki kolme Dianan sisarusta, Walesin prinsessa ovat läsnä ja Lady Jane Fellowes antaa lukemisen”, luen virallisen lausunnon 4. toukokuuta. “Prinssi Harry ja herra Markle ovat molemmat tyytyväisiä siitä, että Lady Jane edustaa perheensä ja auttaa juhlimaan myöhäisen prinsessa muistoa hääpäivällä.” Juhlimme.

  Miten kertoa, jos olet kuivattu