Memphis Zoo on tyytyväinen TWO Adorable Baby Sea lioneihin

Se on kaksinkertainen vaivaa merilohkon kotelossa Memphisin eläintarhassa!

Tennesseen eläintarha otti tervetulleeksi viime viikolla yhden, mutta kaksi vauvan merileijonia, nostaen huomattavasti niiden kyynärpäät. (Ei loukkausta, Nalle!)

Molemmat pennut ja heidän äitinsä, Catalina ja Remy, ovat raportoitu tekevän hyvin. Kavereilla ei myöskään ole nimiä, koska pitäjät eivät ole vielä voineet vahvistaa sukupuolta.

Tällä hetkellä Memphisin Zoo-virkamiehet antavat äidille päättää, missä he haluavat. Tämän seurauksena äidit ja heidän ihastuttavat vauvat eivät välttämättä ole näkyvissä yleisölle tänä aikana. Pyrkimyksenä antaa äidille mahdollisimman paljon yksityisyyttä, eläintarha muuttaa merilohjojensa näyttämöä “hiljaisemmaksi kuin normaalisti”.

WATCH: Houstonin eläintarhan Adorable Baby Red River Hog on Total Ham

Merileijonat, jotka tunnetaan röyhkeistä persoonallisuuksistaan ​​ja kykynsä “kävellä” omilla reunoillaan, voivat kasvaa jopa kahdeksan jalkaa ja painavat jopa 770 lbs. Merimieskeskuksen mukaan useimmat merileijonsukut syntyvät kesä- tai heinäkuussa ja painavat 13 – 20 kiloa. He hoitavat vähintään viisi tai kuusi kuukautta ja joskus jopa yli vuoden.

  Reese on luovuttanut 10 000 dollaria ja vuoden Candy-toimituksen