Mies innoittamana Forrest Gump käynnissä eri puolilla Yhdysvaltoja

Rob Pope sanoo, että hän vain tuntui juoksevan, joten 15. syyskuuta hän teki. Ja kun maaliskuu lähestyy sen läheisyyttä, mies, joka sanoo, että hän innoittaa Forrest Gumpin, on edelleen käynnissä.

Eläinlääkäri alun perin Liverpoolista, Englannista, paavi sanoo aina halunnut nähdä Yhdysvaltojen. Kokenut maraton-juoksija päätti, että paras tapa tehdä se oli jalka. Joten seitsemän kuukauden ajan hän on ajautunut Amerikan teihin vain muutamalla välttämättömyydellä. Yli 4 400 kilometriä takanaan, nyt surkea Brit on jo ylittänyt kansakunnan.

Gumpin tavoin Pope aloitti Mobileissa Alabamassa ja vei hänet Mississippiin, Louisianaan, Texasiin, New Mexicaan ja Arizonaan, aina Santa Monican laiturille Los Angelesiin Kaliforniassa. Hän on nyt kääntynyt ympäriinsä, ja hänellä on Gumpin kuvitteellinen reitti 18 valtiossa viimeiseen pysäkkiinsä Marshall Pointin majakkaan Maine.

Cruisin läpi Tempea … ei hetken tahdissa. #Tempe #Arizona #Phoenix #running #ultrarunning Pidä mielessä laadun lepoa, kansoja. Eilen oli kovaa, aikataulussa. Joskus hyvä haistaa tuoremehuja hieman enemmän #rest #runforfun www.goingthedistancerun.com Kuvasta kiitokset @Patrickjbreenille

Postin, jonka [email protected] (@ run.robla.run) jakaa

Ei ole yllättävää, että paavi on jo alkanut näyttää Gumpilta, Tom Hanksin kuuluisalta tunnukselliselta 1994-elokuvasta. Pope pyrkii kuitenkin käyttämään matkaa saadakseen tietoisuutta ja varoja kahdesta “syystä, mihin hän todella uskoo”, World Wildlife Fund ja Peace Direct.

Paavin matka vietiin hiljattain Tennesseen kautta, jossa hän tarttui paikalliseen tv-asemaan WSMV, matkalla Nashvilleen. Hän kertoi toimittajille, että hänet on hämmästynyt siitä, kuinka vihreä Tennessee-maisema on, mutta mitä hän muistaa eniten vapaaehtoisvaltiosta, on ihmisiä. “Olin New Johnsonville -ravintolassa viime yönä, ja kävi ilmi, että he peittivät välilehden ja maksoivat hotelleni”, hän kertoi WSMV. “Paljon parempi kuin jäädä teltalle.”

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

Jos kaikki menevät suunnitelmien mukaan – ja niin hänen terveytensä kuin rahojenkinkinkin – paavi toivoo olevansa Bostonissa huhtikuun kolmannella viikolla. Ja kun hän pääsee Maineen, hän voi jopa päättää jatkaa!

  Kolmen vuoden ikäinen Atlanta-tyttö tapaa pappi varhain varastaa hattunsa

Voit seurata Paavin matkaa sekä hänen verkkosivuilla että Facebookissa. Voit myös lahjoittaa täältä.