Tämä Pohjois-Carolinan orava syö pienen jäätelöharson joka päivä

Elämässä on vain vähän takuita, mutta yksi asia, jonka voimme luvata, on se, että et lue käsikirjaa kuin tänä päivänä.

Pieni ja kiistaton suloinen perinne on alkanut Fantasy Isle Ice Cream & Mini Golfilla Holden Beachissä, Pohjois-Carolinassa. Joka päivä pieni kauppa pysähtyy myymälässä pienelle jäätelöä varten pienellä kartiolla, jota se pitää pienissä käsiinsä. Orava esitti ensimmäisen kerran viime kesänä Uutiset ja tarkkailijat, ja on sittemmin tehnyt itsensä säännölliseksi Fantasy Islessa, joka asuu asunnossa puun yläpuolella.

Orava, jolla on ollut kauppiaiden omistajan nimi Putter, ilmeisesti kehittyi maku jäätelölle sen jälkeen, kun nielaistettiin kartioita, jotka oli hylätty tai pudonnut. Putterista tuli pian mini-golfkenttä, ja omistaja Scott Martin tekee oudosta pienestä jäätelöstä sokerikartion pohjalta, vanilja tai ei-sokeri jäätelöä päälle.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

Putterin katselu alaspäin on pienin hamsteri, joka syö pienen burriton. Villieläinten asiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele ruokien orjojen tai muiden luonnonvaraisten eläinten ruokkimista, koska ne voivat vahingoittaa heitä, johtaa aliravitsemukseen ja vaikeuttaa heitä turvautumaan itsestään. Plus, syöminen jäätelö joka päivä ei ole terve ihmisille tai oroille. Putterin tapauksessa kuitenkin luultavasti liian myöhäistä pysähtyä. “Hänellä on jo tapana”, Martin kertoi The News & Observerille. “Yritämme hallita sitä sen sijaan, että hän saisi liian paljon ruokaa”.

  Jalokivikauppias jakaa Top Engagement Ring Mistake Couples Make