Tapaa Tennessee’s Grey Beard Adventurer

Ikä on vain numero Dale Sandersille. Hän kumosi Mississippi-joen, heilutti koko Missourin osavaltiota ja kulkasi Appalakkien Trail-kaiken, kun hän kääntyi 80. 83-vuotiaalle, joka nuoremmissa päivillään pitää ennätyksen Underwater Breath Holdingista ja keräsi kansallisia ja kansainvälisiä otsikoita sukeltaessa, seikkailu ei ole mikään uusi. Mutta näinä päivinä, Grey Beard Adventurer – joka ansaitsi lempinsa osittain kiitos pitkästä suola- ja pippuripartaan – otti seikkailunsa uuteen rajaan.

Juuri 80-luvun jälkeenth syntymäpäivänä, Bartlett, Tennessee, asui vastaten Mississippi-joki, varustaen sen pituuden lähteestä merelle 80 päivässä. Hän asetti ennätyksen, tuli vanhimmaksi yksinään meloa joen koko ja nosti 23 000 dollaria nuorten diabeteksen tutkimukseen prosessissa.

KATSELLA: Eläköön ja katselemaan maailmaa: 6 asioita sinun pitäisi tehdä

Seuraavana vuonna, 81, Sanders otti vastaan ​​Missouri American Water MR340. Kyse on kestävyydestä ja nopeudesta: 340 mailin maastojuoksu on täytettävä alle 88 tunnissa, ja vuonna 2016 vain 2/3 joukkueista onnistui tekemään niin. Sandersista tuli vanhin henkilö, joka myös viimeisteli haasteen. 

 

Viimeksi Gray Beard Adventurer hiked Appalachian Trail, tulossa, 82, vanhin henkilö läpi vaellus ikoninen polku, joka ulottuu Springer Mountain Georgian Mount Katahdin Maine.

 

“Ihmiset kysyvät, mikä piti minua menossa, ja se on seuraajien rohkaisua”, sanoo Sanders hänen menestyksestään. “Kun ihmiset kannustivat minua ja sanoivat hyviä asioita minulle ja etsivät minua, en voinut lopettaa.”

 

Tänä vuonna Sanders aikoo kuitenkin tehdä hyvin ansaitun tauon. Hän pysyy Memphis-alueen kotiin vaimonsa kanssa, nauttii aikaa lapsenlapsensa kanssa ja antaa motivoivia puheita. Mutta Gray Beard Adventurer uskoo olevansa valmis toiseen raja-testaushaasteeseen vuoteen 2019 mennessä. “Ajattelen tehdä jotain suurta jälleen”, hän sanoo. 

  Tässä on kuinka Florida sai sen Flamingot