Thomas Rhettin raskaana oleva vaimo jakoi hienon perheen valokuvan

Sanomalla, että olemme rakastuneita maan tähti Thomas Rhett ja hänen vaimonsa Lauren on hieman understatement. Suloinen pari äskettäin hyväksyi kauniin Willa Grayin ja olemme rakastaneet söpöjä välähdyksiä duo on antanut heidän elämäänsä yhdessä Instagram.

WATCH: Etelämanner, joka määritteli maalaismusiikkia

Viime yönä Lauren, joka hehkui 36 viikkoa raskaana, lähetti tämän täydellisen kuvan viimeaikaisesta valokuvauksesta perheestä. Toivomme varmasti, että on olemassa vielä lisää!

sai hieman makeita kuvia tänään, ja luulen, että olen hieman pakkomielle kasvaneesta perheestämme ja valokuvauksestasi @ juliepaisleyphotography 🙂 kiitos niin paljon ��

Lauren Akinsin (@laur_akins) yhteinen viesti

Lauren ei ole yksin hänen kasvavassa perheessään. Rhett on vienyt Instagramiin myös jakamaan pieniä katkelmia perheen elämään, kutsuen valokeilon hänen kauniille vaimolleen ja lähettämällä myös kolmatta hevonen -tapahtumaa.

Ei voi uskoa, että uusi syntymä ei ole liian pitkä nyt – 36 viikkoa raskaana ja 100% savunäytöllä

ThomasRhettAkinsin (@thomasrhettakins) yhteinen viesti

Paras

ThomasRhettAkinsin (@thomasrhettakins) yhteinen viesti

Sillä välin on ollut hyvä viikko TR-musiikkimaailmassa. Hänen yksinään Maren Morrisin kanssa, “Craving You”, saavutti Billboardin maakohtaisen pelisarjan, joka on tällä hetkellä numero 1. Onnittelut Rhettille ja hänen upealle ja kasvavalle perheelleen!

  Georgian kalliimpi koti on palannut markkinoille yli 25 miljoonan dollarin arvosta