Todellinen syy Chick-fil-työntekijät eivät sano “olet tervetullut \

Kaikki tietävät Chick-fil-A: n yrityspolitiikasta, ettei koskaan avaa sunnuntaina. Mutta oletko huomannut toisen, edes hienomman, minkä joukkueen jäsenet kieltäytyvät tekemästä? 

Kun asiakkaat sanovat “kiitos”, Chick-fil-A: n kuuluisan iloisen henkilökunnan jäsenet eivät koskaan vastaa koskaan tyypillisen “olet tervetullut”. Sen sijaan heidän vastauksensa on ratkaisevasti enemmän. “Minun iloni”, he sanovat, kun he luovuttavat tavarat.

Äskettäin, Taste of Home pyrkivät löytämään alkuperäisen ainutlaatuisen tämän kauppapolitiikan. Chick-fil-A: n mukaan ketjun perustaja, Truett Cathy, sai ajatuksen oleskellessaan Ritz Carltonissa. Kun hän sanoi “kiitos” hotellin työntekijälle, hän oli iloisesti yllättynyt, kun työntekijä vastasi, “iloinen”. Cathyn mielessä nämä kaksi pientä sanasta tekivät Ritz Carltonin erottuvan ylellisyydestä, joten hän toi sen käytännössä omissa ravintoloissaan.

Chick-fil-A työntekijä vahvisti, että “minun ilo” -politiikka on tärkeä, vaikka epävirallinen osa yrityskulttuuria Redditissä.

“Olet tervetullut” tuntuu liian välinpitämättömältä, ja meille on sanottu käyttävän korotettua kieltä “, työntekijä selitti.

Katso: Tässä on todellinen syy, miksi Chick-fil-A on suljettu sunnuntaisin

Kristen Hunter, ravintola-alan markkinointikonsultti, kertoi Asiakas Heartbeat että se on tärkeä osa Chick-fil-A: n mainetta ylimääräisen mailin menemiseksi.

“Ensimmäinen kilometri on säätiö-hyvä asiakaspalvelu, kuuma ruoka kuuma, kylmä ruoka kylmä”, hän sanoi. “Toinen kilometri on mitä teemme, se on huomattavaa.”

  Sydämenlämmitin: Mikki Hiiri merkitsee kuuroille lapselle Disney World