Uusi Hallmark-elokuva, The Beach House oli kuvattu yhdellä suosikki saaristomme

Mukauttaminen Mary Alice Monroen suosittuun kirjaan, jos olet kiinni Beach House Hallmarkin viime viikonloppuna on todennäköistä, että sinulla on kiehtova elokuva, jossa pääosassa ovat Andie MacDowell, Minka Kelly ja Chad Michael Murray. (Jos olet menettänyt sen ensi-ilta tai haluat virittää uudelleen, Beach House ilmestyy jälleen Hallmark-kanavalle tämän lauantai-iltapäivän aikaan.)

Mutta kiehtovan tarinan ja erinomaisen valon lisäksi eräs toinen asia oli Hallmark-elokuvasta: upea asetus. Mutta missä elokuva oli kuvattu? Vaikka se on pääosin Charlestonissa, suurin osa elokuvasta on kuvattu Tybeen saarella. Eräänlainen täydellinen rantakaupunki, jalkapallon valettu otti instagramin kuvaamisen aikana, kun se esitteli osan saaren idyllisestä suuruudesta, kuten Country Living raportoi äskettäin.

Ilta #TheBeachHouse @maryalicemonroe @hallmarkchannel @hallmark

Andie Macdowellin (@andiemacdowell) jakama viesti

Upea venematka tänä aamuna. Kauneuden ottaminen täällä. #TheBeachHouse Kiitos Jumalasta

Chad Murray (@chadmichaelmurray) jakama viesti

Oletko valmis varaamaan matkasi vielä? Me myös. 30 minuuttia Savannahin ulkopuolella, viettää päiväsi pyöräillen saarella, roikkuu rannalla ja syö runsaasti maukkaita ruokia ennen kuin vetäytyy hotellille tai viehättävä bed and breakfast.

Katso: Miksi Ocean Isle äänestettiin Eteläisin parhaan pienen kaupungin

No, luulen, että olemme ratkaisseet viimeisen minuutin Memorial Day -viikonloppumatkailemme. Voisiko tämä saari olla lumoava? Nähdään rannalla!

  Thomas Rhettin raskaana oleva vaimo jakoi hienon perheen valokuvan