Morate pročitati smiješno pismo Ovo šestogodišnjeg dječaka napisalo je Djedu Božićnjaku

Oko ovog doba godine, svako dijete koje želi da ga na “lijepo” popisu piše pismo najslavnijem i najsmješnijem stanovniku Sjevernog pola. U ovim “Dear Santa” slovima, vjerojatno ćete pronaći opisni popis želja i želja koje dijete želi vidjeti pod stablom na Božić. Od interaktivnih Fingerlings i Hatchimals na Nintendo Switch i Luke Skywalker’s Landspeeder, nema reći što neobične zahtjeve St. Nick je primio u pošti ovog blagdana.

Pa, jedan šestogodišnji dječak nije zabrinut zbog izrade Djeda Božićnjaka “nestašnog” ili “lijepog” popisa. Jednostavno želi da otac Božić bude svjestan da je malo sumnjičavao o njegovu postojanju i njegovim sposobnostima darivanja, pa je napisao smiješno zaglušujući – premda povezan – pismo Djedu Božićnjaku, govoreći mu samo to.  

Majka mladića, Sarah McCammon, objavila je pismo na Twitteru u nedjelju, 3. prosinca. McCammon, koji je na temelju svog profila na Twitteru bio izvjestitelj NPR-a i cjeloživotni Midwesterner-pretvorio-Southerner, napisao da je njezinu sinu zamoljen da napiše pismo Djedu Božićnjaku u školi.

Tekst navodi: “Moj 6-godišnji Djed Mraz je rekao da piše pismo Djedu Božićnjaku u školi, pa je učinio …”

Budući da izvorno pismo nije bilo čitljivo, McCammon je, u tipičnoj reporterskoj modi, prepisao bilješku za svoje sljedbenike Twittera. Recimo samo da ton i sadržaj nisu ono što biste očekivali da čitate tijekom najljepšeg doba godine. Evo što je McCammonov sin napisao:

“Draga Djeda Božićnjaka, ovo radim samo za razred, znam da je vaša lista bez imena, a vaša dobra lista je emty [sic] i vaš život je emty [sic] Znam što sam imala u životu.

Unatoč tome što je s prijateljskom ljubavlju potpisivao pismo, on je oduzeo Djedu Božju čast da zna svoj pravi identitet, zatvarajući s “Ne govorim vam svoje ime”. Kako bi dodatno uvrijedio ozljede, McCammonov sin prikazivao je svoje sukobljene osjećaje o pojmu Djeda Božićnjaka uokvirivanjem slova s ​​neobičnom kombinacijom vijenci i lubanja koje je nacrtao.

Sigurno je pretpostaviti da ovo dijete ne brine o buđenju kako bi pronašla čarapu s puno ugljena na Božić i sigurni smo da Krs Kringle neće to napraviti dimnjak na Badnjak da nađe toplu ploču kolačića i stakla Hladno mlijeko također ga čeka.

  Baskin Robbins Ispituje lišća i mlijeko i ne možemo ga pričekati

U slučaju da ste se pitali što je nevolja mogla imati šestogodišnjak, njegova je majka brzo razjasnila zbunjenost ovim cvrkutom:

Nije bilo potrebe zvoniti alarm u Twitter-u, budući da je većina ljudi mislila da je pismo prilično smiješno. Drugi su čak podijelili slične priče o svojoj djeci koja ne vjeruju u staru božićnu legendu.

Neki su čak pomislili da se pismo uklapa u tekstove pjesama iz većine pjesama:

Jedan korisnik Twittera posebno je impresioniran umjetničkim vještinama njezinih sina:

Konačno, osjećaj s kojim se svi možemo složiti ove godine:

Nije jasno je li McCammonov sin imao samo grub dan u školi. Možda je, međutim, doista želio izraziti glasnu i jasnu poruku da ideja vilenjaka koja gradi igračke i Djeda Božićnjaka s vožnjom sa sobom što ih vode sobovi traži puno od šestogodišnjeg.

WATCH: Sleepy Girl pita Djed Mraz za jednu stvar ove godine

  Evo sjajnog razloga da nekome pruži ruku

Hej, barem je spasio svoju majku strašnu zadaću da objasni da je Djed Mraz je samo mit, i da, uz svoje crtežne vještine, treba aplaudirati.