Texas Mansion poznat po svojim zadivljujućim troslojnim ormarom samo je pogodio tržište za 7 milijuna dolara

Ako imate više odjeće, cipela i torbica nego što znate što biste trebali učiniti (i dodatnih 7 milijuna dolara) luksuzni posjed u 7 Grand Regency Circleu u The Woodlandsu i njegovu poznatom ormaru, upravo je ono što trebate.

Kuća od 17.380 četvornih metara ima sedam spavaćih soba, 10 kupaonica i ormarić koji se spušta na čeljusti i ima tri tisuće četvornih metara ormara. Da, točno si pročitao.

Natjecateljica Theresa Roemer, poduzetnica i bivša natjecateljica ljepote oženjenog naftom Lamarom Roemerom, navodno je potrošila 500.000 dolara na oazu. Prema Realtor.com, svijetlo-bijeli ormar sjedi iza zida stakla i povezan je spiralnim stubištem. Ima otvorenu policu, kristalni luster, šampanjac i kavu i šminkersku stanicu.

Ali dom je toliko mnogo više od ormara. “To je sjajna kuća, velika obiteljska kuća”, izjavio je agencija za unos Claudia Fathivand za Realtor.com. “Njezin ormar donosi veliku pozornost, ali meni, kuća ima mnogo više za ponuditi od ormara.”

Ne šali se. Također se može pohvaliti ugostiteljskom kuhinjom, vinskom sobom s prostorom za sjedenje, teretanom, kućnim kinom, mokrim barom, gostionicom, liftom i fantastičnim vrtnim bazenom. Druga stvar koja nedostaje je dizajner duds-nažalost vlasnik planira uzeti one s njom. Pomaknite se prema dolje da biste vidjeli unutrašnjost palače i ludog ormara:

  Je li Kate samo izazvala najvažnije pravilo vjenčanja za vjenčanje s njezinom haljinom za Harryov vjenčanje?