Birmingham Ronald McDonald House megszakítja az életet megváltoztató bővítést

Egy évnyi adománygyűjtés után a Birminghami Ronald McDonald Ház tönkretette a terjeszkedést, amely több mint 50 százalékkal növeli kapacitását és több száz család életét javítja.

A 2007-ben megnyílt létesítmény lehetővé teszi a családok számára, hogy gyermekei közelében maradjanak, akiket az UAB, a Children’s of Alabama (az ország harmadik legnagyobb gyermekgyógyászati ​​intézménye) és az egyéb közeli kórházak kezelnek. De csak 41 vendég lakosztállyal szinte mindig otthon volt a ház, ami arra késztette a jótékonysági szervezetet, hogy éjszaka lehessen a családokat. A várandós listán 2005 nyarán megdöbbentő 55 család vett részt.

“A 12 szobából 41 szobába mentünk, és persze, amikor belépsz, és megnégyszereződsz a méretedről, azt hiszed, hogy” Ó, ez a nagyszerű dolog ez sokáig tart, “Randy Nichols, a Ronald McDonald House jótékonysági Alabama igazgatóság elnöke, emlékeztetett egy nyilatkozatban. “De ma átlagosan 12 család van a várakozási listán minden este. Úgy döntöttünk az elmúlt években, hogy nem volt elfogadható számunkra és küldetésünkért, ezért erőfeszítéseket tettünk a kibővítésre. “

Miután több mint 7,5 millió dollárt emelt, a birminghami ház végül képes finanszírozni a sokat szükséges bővítést. Az új 28.543 négyzetlábú szárny majdnem megkétszerezi a kihasználtságot és csökkenti a várólistán lévő családok számát. A felújítások közé tartozik egy új családi központ, ahol játékterem, önkéntes konyha és egy nagyobb étkező található. Az AL.com jelentése szerint a bővítés várhatóan körülbelül 10 hónapig tart.

Esetleg ezek is érdekelhetnek:

“A Ronald McDonald House több mint egy szoba, ahol aludni kell. Családok és munkatársak közösen étkeznek, imádkoznak egymás küzdelmeiért és örömmel töltik be a legkisebb győzelmet” – nyilatkozta Amy May szülő.

Birmingham A Ronald McDonald Housenek még mindig szüksége van arra, hogy fedezze az előreláthatatlan költségek fedezését, ahogyan ezt a hatálya alá tartozó projektekben is mindig végzik. Az adományozáshoz látogasson el a rmhca.org/expand oldalra.

  Egy kis kedvességet szétszórva egyszerűen festeni egy sziklát