AJ: n Good Time Bar Nashvillessä on nyt avoinna – Tässä on kaikki neljä lattiaa

Alan Jackson on menossa koko boot scootin ‘boogie kuin myöhään, suorittamasta menestyksekkään Honky Tonk Highway Tour on otettu vuonna 2017 Country Music Hall of Fame. Lokakuusta 2016 lähtien 58-vuotiaan Georgian syntyperä on myös työskennellyt jyrkästi saadakseen uuden honky-tonk-juotto-aukon, AJ: n Good Time Barin, liikkeelle. Toukokuussa 2017 maanmusiikkamerkki näki unelmansa täysin, kun AJ: n Good Time Barin kolmas kerros ja katto avautuvat ja on kunnostettu Nashvillessä.

Musiikkikaupungin sydämessä on runsaasti baareja ja loungeja, ja AJ’s Good Time Bar on Broadwayn ainoa taidemaalari, joka tarjoaa neljästä kerroksesta viihdettä, joista jokaisella on oma erityinen sisustus ja tunnelma, joka sopii Jacksonin persoonallisuuteen , mielenkiinnonkohteet ja harrastukset. Puhumattakaan, uusi katto on ihanteellinen paikka, kun vieraat voivat lopettaa yöllään kaupunkilla, varsinkin kun sää on niin mukavaa, että pääset nauttimaan Nashvillen keskustan, Rymanin auditorion ja Nissan Stadiumin kauniista näkymistä. tietenkin muutamia baarin allekirjoitusleikkeistä ja juomista.

Jos tämä ei riitä, paikalliset ja maanmusiikkipuhaltimet voivat yhtä hyvin kulkea neljän tarinan viihdekohtonsa ympärillä pitkin silmiään laulajien kokoelman muistoesineiden seinästä toiseen. “Olen aina halunnut omistaa hymy-tonkin, joka toistaa Real Broadwayn maanmusiikkia, jotta voisin laittaa nimeni”, Jackson sanoi lehdistötiedotteessaan. Seuraavien eloisien kuvien perusteella tämä on täsmälleen se, mitä hänellä on.