Tässä on syy rakastaa Le Creuset valurautaa vieläkin enemmän

Vuosien ajan olet varovasti puhdistanut ja huolehtinut Le Creusetin valuraudasta. Tai ehkä sinulla on vielä omaavasi halunnut paistinpannu, mutta se on puolet syystä, jonka olet naimisissa.

No, meillä on hyviä uutisia omistajista ja pian omistautuneista valettuja valurauta-paistinpannuista ja kaikista muista Le Creuset -valuraudasta. Ranskalainen yritys tarjoaa rautaistuotteille takuuajan. (Huomaa: Muut Le Creuset -tuotteet eroavat takuuehdoin, joten tarkista täältä koko kauha.)

On pidettävä mielessä muutamia sääntöjä. “… [Y] ou ei saa tahallaan vahingoittaa Le Creusetia vain, koska haluat uuden värin!” kuten Kitchn viittasi siihen hiljattain artikkelissa aiheesta. “Takuu koskee nimenomaisesti tavanomaista kotitalouskäyttöä ja muistuttaa sinua siitä, että sinun on noudatettava sen ohjeita tuotteen hoitoa ja käyttöä varten, jotta vältetään sen vahingoittuminen (esim. Älä käytä veitsiä leikkaamaan ruokaa keittovälineiden sisällä tai käyttämään käsi- pidättämässä tai paristokäyttöisessä syöttölaitteessa valurautaa sisältävien keittiötarvikkeiden sisällä). ” Lisäksi, jos saat valuraudan lahjaksi tai ostat sen itsellesi, olet peitetty, mutta niillä, jotka ostivat sen, ei ole takuuta. Lue kaikki tiedot yrityksen verkkosivuilta. 

WATCH: Deep Clean Iron Cast Iron Skillet Tämä ihastuttava gadget

Bottom line: Niin kauan kuin teet hyvän val- mistuksen valuraudasta Le Creuset, jos se vahingoittuu, saat ilmaisen korvaavan. No, tässä on monia, monta muuta vuotta – ahem, elinaikainen – paistinpannu salsaa, maissikastiketta ja brownejä.

  Chick-fil-A ja Chipotle tarjoavat Freebiesä kansallisen opettajan arvostuspäivänä