KATSO: Nämä edulliset, koneella pestävät alustat ovat koko pelinmuutosta

Likaiset matot ovat universaalia hyvää. Olitpa vanhempi pienelle ihmiselle ja hautaavat taidetoimitukset ja mehujuomat tai lemmikkisi vanhempi talonrakentamisen syvyyksissä, ei ole mitään turhauttavaa kuin pitää jatkuvasti puhdistaa kalliit alueen matot.

Mutta nyt, Ruggablen loistavien mielien ansiosta sinun ei enää tarvitse valita laadukkaista mattoista ja puhtaudesta. Uusien, koneellisesti pestävien alueiden avulla voit vihdoin ovat molemmat.

Joustavat matot tulevat monenlaisiin malleihin ja näyttävät tavalliselta matolta, paitsi että ne tulevat kahteen osaan: liukumattomat matot ja konepestävät yläkerrokset, jotka pidetään kiinni kiinnitystekniikassa. Pehmuste antaa matolle, että pehmeät, paksut tunne jalat vaivaavat, kun irrotettava yläkerros tekee puhdistuksesta tuulta. Poista yläosa, pudota se pesukoneeseen ja voila!

#Washable Contemporary Trellis Tummanharmaa matto voidaan yhdistää nykyaikaisiin, klassisiin ja moderneihin tiloihin koko kodin sisustuksessa. ❤ # Kiitettävä

Jälkeen, jonka Ruggable 2-Piece Rug System (@ruggable) jakaa

 

Ne ovat saatavana useissa eri kokoja, tyylejä, kuvioita ja värejä, ja hinnat, jotka alkavat $ 71 Amazonista, ovat myös naurettavan edullisia.

myyty!

  Miten kertoa, jos olet kuivattu