Koko perheesi pukeutuminen Joanna Gainesin “ihastuttava uusi yhteistyössä Matilda Jane Vaatteet

Kodin sisustuksesta ja kiinteistöstä, avokado-paahtoleipää ja karjaa, virallisesti mitään Joanna Gaines ei voi tehdä. Ja Korjain yläosa starin uusi yhteistyö Matilda Jane Clothingin kanssa merkitsee sitä, että hän on yksi askel lähemmäksi hallitsevaa muotikohtaa.

Uusi kesäkokoelma – joka merkitsee JoJon toista yhteistyötä ohikulkijoille valmisvaatemerkillä – ei sisällä ainoastaan ​​perinteisiä tyttöjen, vauvojen, naisten, naisten ja kodin tarvikkeiden vaatteita, mutta myös ensimmäistä kertaa erikoistuotteita myös isille ja veljille.

“Koko tämän kokoelman koko inspiraatio oli kesällä täällä maatilalla. Pitkät päivät, himmeät auringonlaskut, lapset käyvät vain olemalla lapsia “, Gaines sanoi julkaisussa. “Koko ajatus innoittamasta elämää maatilalla on todella juurtunut vaivatonta, helppoa elämäntapaa, ja se on tunne toivottavasti ihmiset ovat, kun heillä on näitä osia.”

Kesäkokoelmassa olevista esineistä on vauvanpukeja ja leningit; tytöt ja pikkutopit, leningit, topit ja shortsit; naisten yläosat, shortsit, sateet ja leningit; vaatteet miehille ja pojille; ja kodin lisävarusteita, kuten säilytysastioita, kangaspohjia ja taustakuvia. Hinnat vaihtelevat 34 dollaria ja 148 dollaria.

Uusi Matilda Jane -esikokoelma esittelee 1. kesäkuuta. Käy matildajaneclothing.com -sivustolla lisätietoja varten. Selaa alas sneak pekk liian söpö rivi:

  KATSO: Nämä edulliset, koneella pestävät alustat ovat koko pelinmuutosta