Ovatko nämä 90-luvun vauvojen nimet kääntymään?

Scrunchies, Zima ja Adidas Gazelles eivät ole ainoa asia 90-luvulta, jotka palaavat. Jotkut aikakauden parhaat vauvojen nimet ovat valmiita palaamaan myös takaisin.

Mukaan brittiläisen vanhemmuus verkkosivuilla, Babycentre, kun taas uudet äidit odottavat edelleen menneisyyttä vauvojen nimeä varten, mutta ovat käyneet kauppaa 1890-luvulla 1990-luvulla. Tämä tarkoittaa sitä, että lastentarhanopettajien täytyy saada valmiiksi aatelahjoja, jotka ovat innoittamia Ystävät, N’Syncin ja huippumalleja, jotka kävivät kiitoteitä 90-luvulla.

Babycentre väittää, että nimet, kuten Courtney ja Jennifer, voivat olla nousussa, mikä johtuu ehkä Ystävät-koska Courtney Cox ja Jennifer Aniston esiintyivät 90-luvun sitcomissa. Pojat eivät ole immuuneja Ystävät ja vaikka maailma ei ole aivan valmis uuteen kasvattajaa Chandlerille, Ross on listalla kuten Bradley (älä unohda, että Brad Pitt esiintyi Ystävät, myös kun hän seurasi Jennifer Anistonia).

Kuten Babycentre selittää: “Vaikka nämä nimet saattavat kuulostaa liian tuttisilta ja jopa vanhoilta meiltä 80- ja 90-luvun lapsilta, he ovat raikkaita ilmaa kaikkien Ivy’sin ja Nooan lastenhuoneessa ja leikkiryhmässä.”

Lista sisältää muita nimiä, jotka ovat innoittaneet 90-luvun julkkikset kuten Naomi Campbell, Natalie Portman, Heather Graham ja Helen Hunt (tai jopa Helen Slater). Muut vaihtoehdot aikakaudesta, joka toi meidät Spice Girls ja Backstreet Boys ovat Amber, Danielle, Stephanie ja Betania.

Poikien mukaan Babycentre ennustaa, että Bradlyn lisäksi Ryan tekee paluun, ja arvelemme sen johtuvan Ryan Phillippesta, joka oli 90-luvun Ryan Gosling. Myös luettelossa Nicholas (syytetämme Backstreet Boy Nick Carteria ja Nick Lachey varten) sekä Danny, Nathan, Connor, Peter ja Scott kaikki kymmenen parhaan joukossa.

WATCH: Tämä viktoriaaninen vauvan nimi tekee komebakinK

Vaikka 90-luvun vauvojen nimet saattavat olla trendikkäitä, ei ole mitään vikaa, kun tartutaan tiettyihin eteläisiin klassikoihin, vintage-helmiin ja suosikkien kaksoisnimiin ja vain katsomaan joitain suosikkimusiikkimme 90-luvulta. Nyt kuka on a Uneton Seattlessa, Sinulle on postia, ja Kun olit nukkumassa maraton-?

  Tapaa Tennessee's Grey Beard Adventurer