Smokey ja Bandit palaavat elokuvateattereihin!

Smokey ja Bandit, yksi suurimmista Southern Road Trip elokuvista koskaan tehnyt, on menossa juhlimaan 40-vuotisjuhla. Klassinen elokuva palaa teattereihin keskiviikkona 24. toukokuutath joten fanit voivat katsoa Burt Reynolds yrittää ylittää lain hänen suurnopeusmatkustajallaan Atlantaista Teksasiin.

Elokuva tuli mieleenOscar-palkittu stuntman-turned-writer / director Hal Needham ja on kunnia, että elokuva palaa teattereihin. Toimintapakattu elokuva seuraa Bo “Bandit” Darville (Reynolds) ja hänen Trucker-kaveri Cledus “Snowman” Snow (Jerry Reed) ja hänen ihastuttavan basistinsa Fredin lähettämässään tehtävässään salakuljettaa noin 400 tapausta Coorsin oluesta Texas Texarkanasta Atlantassa. Heidän oli salakuljettava Coors, koska 1970-luvulla Coors ei ollut käytettävissä Mississippistä itään. Tuominen Texasista oli pohjimmiltaan bootlegging, jonka Southerners voi tietää jotain tai kaksi.

Vaikka elokuvakeskustelu ei ole erityisen hyvä (kaiken kaikkiaan Coors on saatavana kaikkialla näinä päivinä), se on edelleen hauska huijaus, johon liittyy vaivaavia tykaljuja, Jackie Gleason Texasin lakiasäätäjänä, Arkansasin Diablo-tähti tähdessä -tapahtuma, makea T-Top Trans Am ja Sally Field kuin tyrmäävä morsian, joka oli innoissaan liittyä Banditiin.

WATCH: Top 10 Southern Movie One-Liners

Elokuvassa esiintyi myös joitain naurua-out-kovaa kelvollisia linjoja (joista monet olivat ad libs) ja leukaa pudottamalla autoja temppuja kohteliaasti Needhamin menneisyydestä stuntman TV-ohjelmissa, kuten nahas ja Mahdoton tehtävä. Lisäksi Jerry Reed tarjoaa uskomattoman musiikillisen ääniraidan. Älä ole yllättynyt, jos huomaat, että huminaa “Eastbound and Down” päivää myöhemmin.

Alkuperäisessä 1977 julkaisussaan poliisi oli bested at lipputulot pieni elokuva kutsutaan Tähtien sota (… ehkä olet kuullut siitä?) Mutta jos me kaikki menemme katsomaan elokuvaa huomenna, ehkä voimme viedä sen lipputulon huipulle, johon se kuuluu.

  Tapaa Tennessee's Grey Beard Adventurer